groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > Feestlocaties > Bij ons in de Jordaan -Amsterdamse Avond

Amsterdamse uitjes

Adres  Theaterstraat Nes 75
Postcode  1012 KD
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020-6752392
Fax  020-6752358
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Amsterdam? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Amsterdam!

Voor uw bedrijfsuitje is Amsterdam de perfecte stad. Door onze uitgebreide kennis en ervaring met onze sfeervolle hoofdstad bent u bij AmsterdamseUitjes verzekerd van een unieke ervaring op maat. Uw eisen, wensen en budget zijn het uitgangspunt voor uw uitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Amsterdam, waarin originaliteit, vermaak, een onovertroffen beleving en natuurlijk de stad Amsterdam centraal staan!

Bekijk voor uw bedrijfsuitje in Amsterdam onze dagarrangementen, avondarrangementen en vaararrangementen. Ook biedt AmsterdamseUitjes spetterende themafeesten, vermakelijke spelprogramma’s, interessante en ludieke workshops en intrigerende rondleidingen voor uw bedrijfsuitje in Amsterdam.

Ook bedrijfsfeesten en andere uitjes in Amsterdam op maat behoren tot de mogelijkheden bij AmsterdamseUitjes.nl. AmsterdamseUitjes.nl bedenkt en organiseert zelfs zeer regelmatig bijzondere programma's voor bedrijfsfeesten en uitjes in Amsterdam op maat. We combineren hierbij onze organisatorische vakkennis met onze liefde voor de stad. Deze passie in combinatie met onze ervaring garanderen perfecte bedrijfsfeesten en uitjes in Amsterdam op maat!

Deze bedrijfsfeesten en uitjes in Amsterdam variëren van bijvoorbeeld een leerzame architectuurwandeling tot een feestelijk themaweekend. Bedrijven vragen AmsterdamseUitjes.nl ook vaak voor actieve programma's als ze (buitenlandse) relaties ontvangen of als zich een bijzondere gelegenheid binnen het management voordoet.

Bij ons in de Jordaan -Amsterdamse Avond

U stapt rond borreltijd op onze gezellige borrelboot waar u heerlijk kunt genieten van alles wat de Amsterdamse grachten te bieden hebben. Tijdens deze vaart mag iedereen onbeperkt drankjes bestellen van de Hollandse bar (bier, wijn, fris). Na anderhalf uur meert u aan. Op de kade staan Jaap en Betty u met open armen op te wachten. Ze nemen u graag mee naar hun sfeervolle restaurant!

Bij binnenkomst schenkt eigenaresse Betty uw eerste pikketanussie in. Manlief Jaap verwelkomt u met zijn favoriete levenslied. Tussen de gangen door herleeft de Jordaan als nooit te voren. Jaap en Betty vertellen hoe ze uw directeur hebben leren kennen. En wat deed uw collega vorige week in de rosse buurt? Het cabaret duo kent de wildste verhalen over u en uw collega's en de zomerse uitstapjes naar Bakkum. Ze trakteren u op origineel Amsterdams entertainment, Cabaret op Maat, een ludieke Jordaan quiz en natuurlijk sluit u af als professioneel Smartlappenkoor (meezingen verplicht).

Prijs:
€ 77,50 p.p. excl. BTW (30-35 pers.)
€ 74,50 p.p. excl. BTW (vanaf 36 pers.)

Inclusief:
- Rondvaart
- Anderhalf uur onbeperkt gebruik van de Hollandse bar
- Jordanees cabaret
- Drie gangen diner

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs 74,50 p.p.
Prijs toelichting Zie omschrijving arrangement
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur 4-5 uur

Andere Arrangementen van: Amsterdamse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Amsterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Moordtocht in de Jordaan.
Lees verder >