groepsarrangementen.nl > Noord-Brabant > Bedrijfsuitje > Rondleiding High Tech Campus

Eindhoven Brandstore / VVV

Adres  Stationsplein 17
Postcode  5611 AC
Woonplaats  Eindhoven
Telefoon  040- 29 79 115
Fax  040-2433135
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Eindhoven is een krachtige, levendige stad. Een stad die veel mogelijk maakt. Een stad die barst van de energie. Van denkkracht, werklust, van plezier. Er is een constante stroom nieuwe ontwikkelingen in creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis. Vanuit deze energie ontstond het merk Eindhoven, gelanceerd in 2013.

Waar vind je die vibe, die creativiteit, die originele hotspots en groepsuitjes?
Eindhoven heeft een brand new store met Coffeelab. Een nieuwe toegangspoort tot de stad volledig in Eindhoven stijl, ter vervanging van de huidige VVV Eindhoven. Een brandstore waar het merk Eindhoven voelbaar is, waar je het kunt zien en kunt kopen. Onder hetzelfde dak huist ook een koffiezaak. Dit is geen gewoon koffiebarretje maar een door barista's gerund laboratorium voor experiment en innovatie op het gebied van koffie, genaamd Coffeelab UC.

Rondleiding High Tech Campus

 

Afgestudeerden aan de TU/e weten hun weg te vinden naar High Tech Campus Eindhoven. Het behoort tot de 17% grootste science parks in de wereld en is door het ministerie van Economische Zaken aangemerkt als ‘campus van nationaal belang'. High Tech Campus Eindhoven is een R&D-ecosysteem waar meer dan 90 bedrijven en instituten en zo'n 8.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers werken aan de technologieën en producten van morgen. Deze innovaties liggen vaak aan de basis van nieuwe producten die jij en ik in ons dagelijks leven tegen komen of gebruiken!

 

Met een keur aan faciliteiten, zoals restaurants, shops, conference center, sportvoorzieningen en het groene parkachtige karakter is de Campus een ideale werkplek. Een plaats waar creativiteit, ondernemingszin en hoogwaardig onderzoek kunnen floreren en resulteren in succesvolle nieuwe producten voor de wereldmarkt.

Tijdens de rondleiding neemt de gids je mee voor een rondleiding door The Strip en een wandeling over het Campus terrein, waarbij de gids uitleg geeft over o.a. de architectuur, de integratie van het landschap en de gedachte achter de opzet en inrichting van de Campus.

 

Aanvullende informatie

Leeftijd: vanaf 12 jaar
Aanvang programma: maandag t/m vrijdag
Duur: ca. 1,5 uur
Gids: € 115,00 per 20 personen
koffie/thee: € 2,25 p.p.

 

Buiten The Strip is helaas geen enkel gebouw toegankelijk voor publiek. De verschillende (High Tech) bedrijven zijn niet ingericht voor het ontvangen van publiek. Geen rondleidingen mogelijk tussen 12.00 en 14.00 uur.

 

Informatie: 040-29 79 115 / groepen@vvveindhoven.nl
Alle programma's zijn dagelijks mogelijk
Avond (na 18.00 uur) en zondagtoeslag: vanaf € 30,00
Mogelijke talen: Engels, Duits, Frans
Culinair: optioneel bij te reserveren koffie/thee (met of zonder gebak) en lunch

Maatwerk: wij passen alle programma's naar wens aan.
Informeer naar de mogelijkheden.
Wij hanteren all-in prijzen.

 

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 115,00 per groep t/m 20 pers.
Prijs toelichting Koffie/Thee € 2,25 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur 1,5 uur

Andere Arrangementen van: Eindhoven Brandstore / VVV