groepsarrangementen.nl > Overijssel > Vergaderlocatie > 8-uurs Vergader Arrangement

Landhuishotel De Bloemenbeek

Adres  Beuningerstraat 6
Postcode  7587 ZG
Woonplaats  De Lutte
Telefoon  0541-551224
Fax  0541-552285
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Het Twentse landschap glooit, de bossen geuren. Tevreden koeien grazen in sappige weilanden, fiere paarden worden geflankeerd door parmantige veulens, roodbruine eekhoorns springen van tak naar tak en jonge reeën verschuilen zich in het struweel. Omringd door authentieke Twentse boerderijen en landgoederen ligt Landhuishotel De Bloemenbeek, als een juweel in een perfecte zetting voor al u groepsarrangementen.

Geniet van persoonlijke gastvrijheid en verfijnde gastronomie met u familie en vrienden, ontdek de verrassingen van het unieke Dinkeldal, lees een boek bij de openhaard, onderga de weldaad in Bloemenbeek's World of Wellness & Beauty of ga op stap in de prachtige natuur van het Nationaal Landschap Noordoost Twente. Luister buiten in een luie ligstoel naar het kabbelen van De Bloemenbeek en het gefluit van de vogels en voel je langzaam wegdrijven.

De Bloemenbeek beschikt over een vermaard Fine Dining Restaurant met exclusieve Private Dining rooms. In de zomer worden lunches en diners bij voorkeur op het terras of in onze tuin geserveerd. Het rijke Twentse land inspireert onze meesterlijke en gepassioneerde witte & zwarte brigade elke dag opnieuw. Onze gastronomische filosofie is gebaseerd op de klassieke Franse en Mediterrane cuisine met een nadrukkelijke inbreng van verantwoord geteelde en geproduceerde ingrediënten van eigen Twentse bodem.

8-uurs Vergader Arrangement

Ons 8-uurs vergader arrangement is inclusief:

 

- Zaalhuur van de plenaire zaal
- Draadloos internet in de zaal
- Flipover & complete vergaderkoffer met kantoorartikelen 
- Gebruik van een beamer met scherm en een flipover
- Onbeperkt koffie/thee in de zaal met lekkernijen (2 dagdelen)
- Vers fruit en mintjes in de zaal
- Luxe Twentse lunch met twee warme gerechten

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 60,00 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur 8 uurs

Andere Arrangementen van: Landhuishotel De Bloemenbeek

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Landhuishotel De Bloemenbeek U het volgende arrangement aan: Wining & Dining.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Landhuishotel De Bloemenbeek U het volgende arrangement aan: Beauty arrangement.
Lees verder >