groepsarrangementen.nl > Overijssel > Feestlocaties > Trouwlocatie & bruiloften in de Lutte

Landhuishotel De Bloemenbeek

Adres  Beuningerstraat 6
Postcode  7587 ZG
Woonplaats  De Lutte
Telefoon  0541-551224
Fax  0541-552285
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Het Twentse landschap glooit, de bossen geuren. Tevreden koeien grazen in sappige weilanden, fiere paarden worden geflankeerd door parmantige veulens, roodbruine eekhoorns springen van tak naar tak en jonge reeën verschuilen zich in het struweel. Omringd door authentieke Twentse boerderijen en landgoederen ligt Landhuishotel De Bloemenbeek, als een juweel in een perfecte zetting voor al u groepsarrangementen.

Geniet van persoonlijke gastvrijheid en verfijnde gastronomie met u familie en vrienden, ontdek de verrassingen van het unieke Dinkeldal, lees een boek bij de openhaard, onderga de weldaad in Bloemenbeek's World of Wellness & Beauty of ga op stap in de prachtige natuur van het Nationaal Landschap Noordoost Twente. Luister buiten in een luie ligstoel naar het kabbelen van De Bloemenbeek en het gefluit van de vogels en voel je langzaam wegdrijven.

De Bloemenbeek beschikt over een vermaard Fine Dining Restaurant met exclusieve Private Dining rooms. In de zomer worden lunches en diners bij voorkeur op het terras of in onze tuin geserveerd. Het rijke Twentse land inspireert onze meesterlijke en gepassioneerde witte & zwarte brigade elke dag opnieuw. Onze gastronomische filosofie is gebaseerd op de klassieke Franse en Mediterrane cuisine met een nadrukkelijke inbreng van verantwoord geteelde en geproduceerde ingrediënten van eigen Twentse bodem.

Trouwlocatie & bruiloften in de Lutte

De stijlvolle kamers, het fine dining restaurant, de Orangerie en de diverse zalen met terrassen zijn uitermate geschikt voor het organiseren van een receptie of diner voor welke gelegenheid dan ook.

Trouwen is een hele bijzondere gebeurtenis in iemands leven. U kunt uw receptie, diner en feestavond combineren, alles op één locatie! Als afsluiting van uw trouwdag kunt u overnachten in onze romantische bruidssuite. . Bij een volledig geboekte bruiloft leent Landhuishotel De Bloemenbeek tevens graag haar oude Engelse taxi uit aan het bruidspaar. Vanzelfsprekend bent u verder altijd welkom om onze locaties te kunnen bekijken.

Trouwen op een bijzondere buitenlocatie
Bij Landhuishotel de Bloemenbeek kunt u niet alleen trouwen bij het hotel, maar ook bij bijzondere locaties rondom het lutterzand en omgeving. Wat te denken van een bruiloft op een heus kasteel of "Los Hoes", bij Landhuishotel De Bloemenbeek is alles mogelijk.

Het Jan Wesselinkhoes is een oud Saksisch "Los Hoes" dat aan de puntbeek vlak achter 't Lutterzand ligt. De Bloemenbeek gebruikt deze locatie tijdens de Wining & Dining Experience voor een trouwerij of tijdens een diner of lunch.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs In overleg
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Variabel

Andere Arrangementen van: Landhuishotel De Bloemenbeek

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Landhuishotel De Bloemenbeek U het volgende arrangement aan: Wining & Dining.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Landhuishotel De Bloemenbeek U het volgende arrangement aan: Beauty arrangement.
Lees verder >