groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Een Heerlijke Reis door de Tijd

Museumstoomtram

Adres  Van Dedemstraat 8
Postcode  1624 NN
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229-214862
Fax  0229-216653
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
De locomotief fluit en de stoker gooit kolen op het vuur! Wielen zingen en stoom sist. Vanaf de houten banken of het zachte pluche in de tram hoort en ziet u een verhaal uit een andere tijd. Tussen de historische Zuiderzeesteden Hoorn en Medemblik rijden de stoomtrams over het Westfriese platteland en tussen Enkhuizen en Medemblik vaart u met het grote museumschip over het IJsselmeer.

Bezoek de Museumstoomtram en stap in voor de spannendste reis door de tijd. De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik is het geregistreerde museum over de geschiedenis van de stoomtram in Nederland.

Het hele jaar door organiseert de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik speciale ritten en evenementen, waarbij wij met onze historische collectie Nederlandse stoomlocomotieven, rijtuigen en goederenwagens de historie van de stoomtram in ons land nader belichten.

Een Heerlijke Reis door de Tijd

In 2013 voegt de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik een geheel nieuw arrangement toe aan het reizenIn 2013 voegt de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik een geheel nieuw arrangement toe aan het reizen door het verleden: de Heerlijke Reis door de Tijd. Een reisbelevenis die de gasten terugbrengt naar de ‘Roaring Twenties' zo'n negentig jaar geleden. De tijd van Charleston en Art Deco, waarin het ontdekken van de wereld een feest en reizen bovendien comfortabel was.


Reizen zoals dat gebeurde in de Roaring Twenties. De Heerlijke Reis door de Tijd is een culturele en culinaire ontdekkingsreis door het verleden tussen twee parels aan het IJsselmeer: de steden Hoorn en Medemblik. De Museumstoomtram maakt deze reis mogelijk door de gasten te vervoeren in fraai gerestaureerde teakhouten stoomtramrijtuigen van het museum, voortgetrokken door een met kolen gestookte stoomlocomotief. De meer dan 100 jaar oude rijtuigen zijn geheel in stijl ingericht voor de Heerlijke Reis door de Tijd en bieden een onvergetelijke sfeer en ambiance waarin de smakelijkste kleine gerechten worden geserveerd. Onderweg beleven de gasten alle aspecten over het vervoer per stoomtram in het verleden. In de oude stad Medemblik wordt een museum bezocht of een stadswandeling gemaakt.


Meer informatie over dagen waarop de Heerlijke Reis door de Tijd kan worden gemaakt, alsmede tarieven en het menu: T. 0229-214862 / info@museumstoomtram.nl / www.museumstoomtram.nl

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 49,50 p.p.
Prijs toelichting exclusief consumpties
Periode diverse zondagen in 2013
Duur 13:00 - 18:00 uur

Andere Arrangementen van: Museumstoomtram

Op de website www.dagjeweginregio.nl biedt Museumstoomtram U het volgende arrangement aan: Spannendste Groepsreis.
Lees verder >

Op de website www.dagjeweginregio.nl biedt Museumstoomtram U het volgende arrangement aan: Dagje uit.
Lees verder >