groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Citywalk Enkhuizen

Enkhuizen Events

Adres  Postbus 2350
Postcode  1620 EJ Hoorn
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229 216527
Fax  0229-249442
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Evenementenbureau Enkhuizen Events is een energiek, verfrissend en dynamisch evenementenbureau in Enkhuizen dat puur gespecialiseerd is op stad en bestemming voor leuke uitjes in Enkhuizen en omstreken. Een leuke locatie voor al u groepsarrangementen en dagarrangementen!

Enkhuizen heeft als stad, voor een leuk dagje uit, al veel te bieden met haar rijke geschiedenis, knusse centrum en musea. Ook de mooie havens van Enkhuizen zijn te danken aan de geschiedenis. Enkhuizen wordt ook wel de haringstad genoemd. Zij dankt de bijnaam aan de enorme vlucht van de haringvisserij in de 15e en 16e eeuw. Het stadswapen bevat dan ook drie haringen. Uiteraard leefde de stad niet alleen van de haringvangst. Ook de scheepvaart leverde grote welvaart op voor de stad, ook vanuit Enkhuizen voeren VOC schepen naar Indië. De geschiedenis van Enkhuizen is nogsteeds te ervaren in het mooie Westfriese stadje met haar vele havens. Een andere bezienswaardigheid in Enkhuizen die u zeker een keer gezien moet hebben is de Drommedaris. De Drommedaris diende vroeger als stadspoort.

Tevens was het een verdedigingstoren die waakte over de havens van de stad en uitzicht had op de toenmalige Zuiderzee. Het schijnt zelfs dat de Drommedaris is vernoemd naar een VOC-schip met de gelijke naam. Enkhuizen Events doet er nog een schepje bovenop door u diverse arrangementen aan te bieden in en rondom Enkhuizen.

Citywalk Enkhuizen

En ondertussen strijdt tegen elkaar via allerlei uitdagende (foto) opdrachten en op maat gemaakte vragen. De historische binnenstad, het prachtige Zuiderzeemuseum, de 16e eeuwse Drommedaris en vele andere bezienswaardigheden maken een CityWalk in dit prachtige stadje compleet.

 

Geen vragenboekje en antwoordenblad, maar interactieve vragen en opdrachten met geluidsfragmenten en beeldfragmenten dagen je uit om tot het uiterste te gaan, met als beloning die unieke prijs!

 

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding
- Voorgeprogrammeerde PDA toestellen
- Route op maat gemaakt
- Eigen vragen en opdrachten geintegreerd in wandeling                           
- Prijsuitreiking met prijsje voor het winnende team

 

Extra opties tijdens de CityWalk:
- kroegenstop incl 1 ronde pubquiz  €2,50

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs €18,50 p.p.
Prijs toelichting exclusief BTW
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur 2,5 uur

Andere Arrangementen van: Enkhuizen Events

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Enkhuizen Events U het volgende arrangement aan: Culinaire rondleiding Enkhuizen.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Enkhuizen Events U het volgende arrangement aan: Relaxed de historie uitpluizen.
Lees verder >