groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Culinaire rondleiding Enkhuizen

Enkhuizen Events

Adres  Postbus 2350
Postcode  1620 EJ Hoorn
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229 216527
Fax  0229-249442
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Evenementenbureau Enkhuizen Events is een energiek, verfrissend en dynamisch evenementenbureau in Enkhuizen dat puur gespecialiseerd is op stad en bestemming voor leuke uitjes in Enkhuizen en omstreken. Een leuke locatie voor al u groepsarrangementen en dagarrangementen!

Enkhuizen heeft als stad, voor een leuk dagje uit, al veel te bieden met haar rijke geschiedenis, knusse centrum en musea. Ook de mooie havens van Enkhuizen zijn te danken aan de geschiedenis. Enkhuizen wordt ook wel de haringstad genoemd. Zij dankt de bijnaam aan de enorme vlucht van de haringvisserij in de 15e en 16e eeuw. Het stadswapen bevat dan ook drie haringen. Uiteraard leefde de stad niet alleen van de haringvangst. Ook de scheepvaart leverde grote welvaart op voor de stad, ook vanuit Enkhuizen voeren VOC schepen naar Indië. De geschiedenis van Enkhuizen is nogsteeds te ervaren in het mooie Westfriese stadje met haar vele havens. Een andere bezienswaardigheid in Enkhuizen die u zeker een keer gezien moet hebben is de Drommedaris. De Drommedaris diende vroeger als stadspoort.

Tevens was het een verdedigingstoren die waakte over de havens van de stad en uitzicht had op de toenmalige Zuiderzee. Het schijnt zelfs dat de Drommedaris is vernoemd naar een VOC-schip met de gelijke naam. Enkhuizen Events doet er nog een schepje bovenop door u diverse arrangementen aan te bieden in en rondom Enkhuizen.

Culinaire rondleiding Enkhuizen

De gids begeleidt u hierna naar het volgende restaurant in Enkhuizen. Hier nuttigt u een voorgerecht met 1 consumptie per persoon inclusief. Deze culinaire rondwandeling door Enkhuizen wordt vervolgd met een tweede korte wandelroute naar het volgende restaurant. Hier wordt het hoofdgerecht uitgeserveerd, en nuttigt u 2 drankjes per persoon inclusief.

 

Nadat u heeft genoten van dit gerecht, neemt de gids u voor een laatste korte route mee naar de laatste locatie van deze culinaire rondleiding door Enkhuizen. Hier nuttigt u ter afsluiting van deze culinaire rondwandeling door Enkhuizen een nagerecht en geniet u ten slotte van een bijpassende dessertwijn en een kopje koffie of thee toe. De gids neemt hier om circa 22:30 uur afscheid van u, waarna u zeerzeker kunt terugkijken op een geslaagde avond uit. Enkhuizen, zien en proeven; de ideale combinatie tussen lekker eten en verrassende ontdekkingen in Enkhuizen!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs €57,50 p.p.
Prijs toelichting Exclusief BTw
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 4,5 uur

Andere Arrangementen van: Enkhuizen Events

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Enkhuizen Events U het volgende arrangement aan: Citywalk Enkhuizen.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Enkhuizen Events U het volgende arrangement aan: Relaxed de historie uitpluizen.
Lees verder >