groepsarrangementen.nl > Limburg > > Tweedaags Passiespelenarrangement

Passiespelen Tegelen

Adres  Postbus 3027
Postcode  5930 AA
Woonplaats  Tegelen
Telefoon  077-3263102
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Sinds 1931 worden de Passiespelen gehouden in De Doolhof. Dit vijfjaarlijkse culturele evenement is inmiddels uitgegroeid tot een theatergebeurtenis van internationale allure en duurt van 16 mei tot en met 12 september. In totaal worden er 23 uitvoeringen gegeven waarvan 18 op de zondagmiddag, 1 op maandagmiddag (Pinksteren) en 4 op de zaterdagavond. Regie is in handen van Cees Rullens, tekst van Wiel Kusters, muziek van Nard Reijnders, decor van Cor van Leipsig en kostuums van Brigitte Altena.

In het Passiespel volgen wij de emotionele en ingrijpende gebeurtenissen van de laatste dagen uit het leven van Jezus. Emotie, passie en verraad in het drama, dat de wereld voorgoed veranderde. Het lijdensverhaal, de passie van Jezus, krijgt een nieuwe dimensie, een diepe en menselijke tragedie, die de toeschouwer door merg en been gaat, vermengd met een Goddelijke triomf. Een gedramatiseerde weergave van de laatste dagen uit het leven van Jezus.

Locatie
Openluchttheater De Doolhof heeft 3400 overdekte zitplaatsen en ligt in een voormalige kloostertuin, nabij het centrum en tegenover het station van Tegelen. Dit sfeervolle openluchttheater is al vanaf het begin het decor van de Passiespelen.

Tweedaags Passiespelenarrangement

Zijn Passiespelen zijn geen theatervoorstelling. Ze zijn een gebeurtenis. Een verhaal, dat spelers en toeschouwers moeten ondergaan. Opnieuw beleven, kippenvel krijgen.

 

Speciaal voor de Passiespelen heeft Van der Valk Hotel Venlo het volgende arrangement samengesteld:

 

Entreekaart voor de passiespelen in Tegelen categorie I

 

- 1x 3 gangen keuze diner.

- 1x Overnachting in een van de Torenkamers

- 1x Uitgebreid ontbijtbuffet

- 1 x programmaboekje met cd

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 97.50 p.p
Prijs toelichting o.b.v. een 2-pers.toren kamer
Periode alle weekenden, 16 mei t/m 12 sept
Duur 2 Daags

Andere Arrangementen van: Passiespelen Tegelen

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Passiespelen Tegelen U het volgende arrangement aan: De driehoek van de Passie.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Passiespelen Tegelen U het volgende arrangement aan: Dagje weg met de passiespelen.
Lees verder >