groepsarrangementen.nl > Gelderland > > Relax & Welness Arrangement

Golden Tulip Victoria

Adres  Woeste Hoefweg 80
Postcode  7351 TP
Woonplaats  Hoenderloo
Telefoon  055-506 28 28
Fax  055-506 16 05
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Rust en ruimte midden in de natuur. Dat biedt de Veluwse Bron (op 20 KM afstand van ons hotel). Bij het grootste wellnessresort van Nederland is het nooit te druk. Gezellig als vriendinnen uitje en als groepsarrangement. De hoeveelheid aan sauna’s, baden, whirlpools en andere wellness-faciliteiten zal u verbazen. Daarom lijkt het er altijd rustig. Mooie faciliteiten binnen en een compleet wellness-dorp buiten. Wij hebben een heerlijk ontspannend beautyarrangement samen gesteld!

Een dag is haast te kort om van alles te genieten. Met drie verschillende restaurants zijn er ook op culinair gebied aangename verrassingen. Laat u zelf ook verrassen bij de Veluwse Bron. De Veluwse Bron beschikt onder andere over verschillende sauna's, Turks stoombad, kruidenbad, hydromassagebanken, verschillende rustruimtes, binnenbaden, buitenbad en whirlpool.

De centrale ligging van het hotel op de Hoge Veluwe in de nabijheid van de A1 en de A50 maakt het hotel uitstekend bereikbaar. Een ideaal trefpunt voor vergaderingen, cursussen, feesten & partijen en andere bijeenkomsten!

Hotel Golden Tulip Victoria is een zeer geschikt uitgangspunt voor een ontdekkingsreis over de Hoge Veluwe tijdens een vakantie of een weekendje weg. Bij "thuiskomst" in hotel Golden Tulip Victoria geniet u van luxe, sfeer en culinaire genoegens van dit bijzondere hotel. De beste manier om op de Veluwe op ontdekkingsreis te gaan is via de vele wandel- en fietspaden die de Veluwe rijk is!

Het hotel biedt 110 comfortabele sfeervol ingerichte kamers. Multifunctionele vergaderruimtes/conferentieruimtes en feestfaciliteiten tot 300 personen. Een schitterd restaurant met serre en binnentuin, een Engelse Bar met twee bowlingbanen, een verwamd binnen en buiten zwembad, sauna, zonnebank en fietsverhuur maken uw verblijf compleet.

Relax & Welness Arrangement

Ons relax en welness arrangement is inclusief:

 

- 2 x een overnachting in comfort hotelkamer
- 2 x een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant
- 1 x een plateservice op de 2e avond in restaurant Deelerwoud in ons hotel
(toeslag 3-gangendiner, € 7,50 per gang per persoon)
- 1 x Entreebewijs voor een dag genieten in de Veluwse Bron, van 10.00 uur tot 23.30 uur
- Behandelingen Veluwse Bron zullen plaatsvinden tussen 11.00 - 21.00 uur
- 1 x Hot stone massage van 30 minuten
- 1 x een Tranquillity Welcome, een bijzonder en zeer ontspannen ritueel. Uw huid wordt gereinigd, waarna u de tranquillity anti-stress massage ervaart.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 170,00 p.p.
Prijs toelichting Op basis van een 2 persoonskamer
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur 3 Daags