groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Golfarrangement

VVV

Adres  Westhavenkade 39
Postcode  3131 AD
Woonplaats  Vlaardingen
Telefoon  010-4346666
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Vlaardingen is een gemoedelijke stad. Met het zuidelijk deel grenst het aan de druk bevaren Nieuwe Maas en met het noordelijk deel aan het boeiende natuur- en recreatiegebied Midden-Delfland. Een gebied waarin het oorspronkelijke eeuwenoude slotenpatroon dat tussen de 10e en 13e eeuw ontstond, nog vrijwel geheel in tact is. In het landschap zijn het oude verkavelinspatroon, veel terpen en ook de kreekruggen, duidelijk waar te nemen. Er worden diverse arrangementen geboden door VVV.

Een netwerk van (vaak vrijliggende) fietspaden maakt een fietstocht vanuit Vlaardingen door Midden-Delfland heel aantrekkelijk. Maar ook voor wie wil wandelen, kanovaren, vissen, paardrijden, golfen of gewoon luieren, is Vlaardingen een prima uitvalsbasis om er een leuk uitje van te maken.

Het stadhuis van Vlaardingen (1650) aan de Markt is een unieke locatie voor koppels uit Vlaardingen en wijde omgeving om elkaar het 'ja-woord' te geven. De historische ambiance van stadhuis en Markt in combinatie met alle faciliteiten die voor een bruidspaar van belang zijn, maken Vlaardingen tot een veelgekozen trouwstad. Naast het stadhuis heeft Vlaardingen nog een aantal andere aantrekkelijke locaties om te trouwen.

Voor uw uitje of uitstapje hebben wij verschillende arrangementen samengesteld.


Golfarrangement

Op de driving-range krijgt u gedurende 50 minuten een groepsles. Vanaf de afslagplaats leert u hoe een golfclub vastgehouden moet worden en hoe naar de verschillende doelen geslagen wordt. U leert ook de korte slagen en het z.g. "putten" op de oefengreen.

 

Hierna volgt een pauze van een half uur. Dan gaat u  onder begeleiding van en na een demonstratie door de instructeur(s) de baan op voor een teamwedstrijd "Texas Scramble" over zes holes. Elk team bestaat uit vier tot zes spelers en er wordt telkens doorgespeeld vanaf de plek waar de "beste" bal terecht komt. Hierdoor ontstaat een snelle roulatie, waarbij ook de wat minder goede spelers net zo veel plezier beleven als de rest van het team.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 35,00 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur ± 1 uur

Andere Arrangementen van: VVV

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt VVV U het volgende arrangement aan: Die goeie oude tijd.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt VVV U het volgende arrangement aan: Rondvaart door de Vlietlanden.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt VVV U het volgende arrangement aan: Storm & Visserij.
Lees verder >

Op de website www.dagjeweginregio.nl biedt VVV U het volgende arrangement aan: Haring & Schelvispekel.
Lees verder >

Op de website www.dagjeweginregio.nl biedt VVV U het volgende arrangement aan: Stadswandeling Vlaardingen.
Lees verder >