groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Rotterdamse havens, Schiedamse borrels

Stichting Promotie Schiedam

Adres  Buitenhavenweg 9
Postcode  3113 BC
Woonplaats  Schiedam
Telefoon  010-4262654
Fax  010-4736695
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Schiedam is een Oudhollandse stad met de grootste molens ter wereld, met grachten, ophaalbruggen en vele monumenten. Brandersstad bij uitstek. Nog steeds kunt u zien en ruiken hoe op ambachtelijke wijze jenever wordt gestookt in het Jenevermuseum. En natuurlijk kunt u ook proeven.

Rotterdamse havens, Schiedamse borrels

10.15 uur

Startpunt: Spido Rotterdam, die u met een rondvaart door een van de grootste havens ter wereld voert. Na de rondvaart vertrekt u op eigen gelegenheid naar Schiedam. Hier staat de lunch voor u gereserveerd in een gezellige locatie in het centrum. Na een lekkere lunch bezoekt u het Jenevermuseum.

 

Hier kun je van dichtbij zien en meemaken hoe het oude ambacht van jenever stoken in zijn werk gaat. En hebt u na afloop zin om een borreltje te proeven? Dat kan! In het proeflokaal staat een  speciaal proeverijtje klaar met onder meer de eigen gestookte moutwijnjenever.  Proost. 
 

15.30 uur

Einde programma.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 39,80 p.p.
Periode Niet op maandagen

Andere Arrangementen van: Stichting Promotie Schiedam

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stichting Promotie Schiedam U het volgende arrangement aan: Proef Schiedam.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stichting Promotie Schiedam U het volgende arrangement aan: Stadswandelingen.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stichting Promotie Schiedam U het volgende arrangement aan: Lekker Schiedam gezien.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stichting Promotie Schiedam U het volgende arrangement aan: Molens en Jenever.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stichting Promotie Schiedam U het volgende arrangement aan: Verborgen Schatten.
Lees verder >