groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Proef Schiedam

Stichting Promotie Schiedam

Adres  Buitenhavenweg 9
Postcode  3113 BC
Woonplaats  Schiedam
Telefoon  010-4262654
Fax  010-4736695
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Schiedam is een Oudhollandse stad met de grootste molens ter wereld, met grachten, ophaalbruggen en vele monumenten. Brandersstad bij uitstek. Nog steeds kunt u zien en ruiken hoe op ambachtelijke wijze jenever wordt gestookt in het Jenevermuseum. En natuurlijk kunt u ook proeven.

Proef Schiedam

Start 17.00 uur 

U begint deze middag in een mooi restaurant in het centrum van de stad. Daar begint u met een drankje naar keuze (bier, wijn, fris) en een amuse., die u vast en zeker in de stemming zullen brengen. De gids neemt u na ongeveer een half uurtje mee. Tijdens de wandeling voert de gids u langs de bijzondere plekjes van het Schiedamse historische centrum.

 

Bij het tweede restaurant wacht u een heerlijk voorgerecht. Na het voorgerecht vervolgt u uw wandeling onder meer langs de oude pakhuizen, branderijen en molens naar de volgende eetgelegenheid. Daar gaat u genieten van een hoofdgerecht.  


Na het hoofdgerecht kunt u even lekker de benen strekken op weg naar de laatste locatie waar een heerlijk dessert voor u klaar staat en waar u eventueel nog gezellig kunt blijven kletsen en borrelen. Na afloop weet u zeker dat u Schiedam in alle opzichten letterlijk gezien en geproefd hebt.  

 

Einde programma: ca 21.00 uur 

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 69,50 p.p.
Prijs toelichting Inclusief begeleiding VVV gids
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur 5 uur

Andere Arrangementen van: Stichting Promotie Schiedam

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stichting Promotie Schiedam U het volgende arrangement aan: Stadswandelingen.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stichting Promotie Schiedam U het volgende arrangement aan: Lekker Schiedam gezien.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stichting Promotie Schiedam U het volgende arrangement aan: Molens en Jenever.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stichting Promotie Schiedam U het volgende arrangement aan: Verborgen Schatten.
Lees verder >