groepsarrangementen.nl > Gelderland > > Groepsarrangement Mennorode

Mennorode conferentiecentrum

Adres  Apeldoornseweg 185
Postcode  8075 RJ
Woonplaats  Elspeet
Telefoon  0577 - 498 111
Fax  0577 - 498 100
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
In Elspeet, gelegen te midden van de prachtige bossen en uitgestrekte heidevelden, vindt u Mennorode vakantieoord. Dit van oorsprong Doopgezinde Broederschapshuis is al vele jaren een uitstekende plek voor een kort of lang groepsuitje.
De omgeving, waar rust en ruimte nog vanzelfsprekend zijn, leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen. Verder is Mennorode ook een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan een museum, een attractiepark, een stad of aan één van de pittoreske dorpjes, die de Veluwe rijk is.

Mennorode kent een lange traditie als vakantieoord. De omgang met onze gasten wordt gekenmerkt door oprechte vriendelijkheid, belangstelling en service. Wij streven ernaar u een groen en duurzaam verblijf te bieden. Reeds vele jaren zijn we in het bezit van het gouden Green Key certificaat, hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg.

Mennorode organiseert themaweken, speciale activiteiten en creatieve cursussen. Sinds begin dit jaar is het ook mogelijk om te reserveren voor een buitengewoon arrangement, een weekend lang er op uit voor een wel heel speciaal tarief. Verder zijn er ook groepsactiviteiten op het gebied van persoonlijke verdieping en bezinning.

Mennorode ontvangt u graag voor een kortere of langere vakantie op de Veluwe.

Groepsarrangement Mennorode

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs volgt
Prijs toelichting volgt
Periode .
Duur .

Andere Arrangementen van: Mennorode conferentiecentrum