groepsarrangementen.nl > > Teambuilding > Teambuilding op Landgoed Avegoor

Landgoed Avegoor

Adres  Zutphensestraatweg 2
Postcode  6955 AG
Woonplaats  Ellecom
Telefoon  0313 - 430600
Fax  0313 - 430627
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Laat u volop inspireren en kom helemaal tot rust. Aan de rand van de Veluwe, tussen de oude beuken, waar koninklijke allure en ongedwongen gastvrijheid elkaar ontmoeten. Eens was Landgoed Avegoor het verblijf van Nederlandse vorsten en vorstinnen. Zij hulden zich in luxe en omringden zich met de goede dingen van het leven. Wij laten u graag ervaren hoe wij deze rijke traditie voortzetten.

Beleef ons landgoed. De mogelijkheden zijn oneindig. Proef onze culinaire kunsten in een van onze drie bijzondere en trendy restaurants. Logeer in een van onze luxe suites die door topdesigners zijn ingericht en neem een verfrissende duik in ons zwembad. Neem een glas wijn bij de haard of een frisse salade op het terras. Of bewonder onze Art-collectie; wij verrassen u met steeds wisselende exposities.

En of u ons bezoekt met uw zakelijke partners of met uw vrienden of familieleden... wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Laat ons u inspireren. Het is onze passie om uw verblijf tot een unieke en onvergetelijke ervaring te maken.

Teambuilding op Landgoed Avegoor

Bedrijfsuitjes en personeelsuitjes met als thema teambuilding en/of coaching. Landgoed Avegoor beschikt over tal van creatieve, culinaire, ludieke, actieve in & outdoor activiteiten. 

 

In samenwerking met activiteitenbureau's Peter Oversteegen en MAPH Events organiseert Landgoed Avegoor het gehele jaar door verschillende bijeenkomsten professioneel tot in perfectie. Van een Veluwe safari tot levend Bingo. Voor elke gelegenheid, voor elk wat wils.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Prijs op aanvraag
Prijs toelichting afhankelijk pakket/personen
Periode Het gehele jaar door.
Duur Dag of meerdaags.

Andere Arrangementen van: Landgoed Avegoor

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Landgoed Avegoor U het volgende arrangement aan: Vergaderarrangementen.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Landgoed Avegoor U het volgende arrangement aan: Blooming High Tea Landgoed Avegoor.
Lees verder >