groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > Vergaderlocatie > Groepsarrangement voor vergaderen

Hotel Ara

Adres  Veerweg 10
Postcode  3336 LM
Woonplaats  Zwijndrecht
Telefoon  078-6231780
Fax  078-6231780
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Niets is zo ontspannend als slapen tijdens een uitje in een rustige omgeving met alleen het geluid van ruisende bomen en kabbelend water. Dit kan in Hotel ARA, gelegen aan de oevers van de Oude Maas. Hier, aan de rand van de metropool Rotterdam, komt u onverwacht in de rust van het prachtige natuur- en recreatiegebied de Oude Maas. Tal van immens grote schepen glijden aan u voorbij. Ze vormen een levend decor tegen de ruimtelijke opzet van het hotel. Een verblijf in de lichte stijlvolle kamers en suites appelleert aan het echte buitenlevengevoel. Binnen een kwartiertje kunt u zich weer storten in de zakelijke omgeving en in een dagje uit van een wereldstad!

Hotel ARA beschikt over 74 luxe hotelkamers, 6 suites, 7 vergaderzalen, een café en een ruim restaurant met uniek uitzicht op de rivier. In het café en restaurant kunt u terecht voor een hapje en een drankje, lunch of diner. Hotel ARA is eigentijds ingericht wat zorgt voor een subtiele en stijlvolle indruk. Of u nu met een zakelijk of privé doel komt, Hotel ARA biedt u tal van mogelijkheden voor uw groepsactiviteiten.

Geniet bij uw hotel overnachting tevens van diverse gratis faciliteiten zoals ons zwembad, de sauna en fitness. Tegen betaling kunt u gebruik maken van onze zonnebank en u kunt uiteraard ook fietsen huren.

Hotel ARA is geheel rookvrij, huisdieren kunnen wij helaas niet toelaten.


Groepsarrangement voor vergaderen

.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs .
Prijs toelichting .
Periode .
Duur .

Andere Arrangementen van: Hotel Ara

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Hotel Ara U het volgende arrangement aan: Dagarrangement .
Lees verder >