groepsarrangementen.nl > Gelderland > > Vergaderen en activiteiten

Best Western Hotel De Veluwe

Adres  Schalterdalweg 18
Postcode  7361 TK
Woonplaats  Beekbergen
Telefoon  055-506 30 30
Fax  055-506 12 74
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Het hotel is uw ideale startpunt voor een ontdekkingsreis over de Hoge Veluwe tijdens een vakantie, uitje of een dagje uit. Aangekomen in het hotel geniet u van de omgeving, de gastvrije sfeer en het bijzondere restaurant George & Co.

Voor een heerlijk dagje weg op de Veluwe hebben wij alle ingrediënten in huis! Een schitterende omgeving, Nationaal Park de Hoge Veluwe op fietsafstand, Paleis het Loo & de Apenheul op slechts 10 autominuten en andere ontspanningsmogelijkheden.

Plant u een vergadering, training, bijeenkomst of productintroductie?
Met ons enthousiast en gastgericht team zijn wij u graag van dienst om met diverse arrangementen uw bijeenkomsten en overnachtingen op deze unieke locatie tot een bijzondere ervaring te maken!

Heerlijk ontspannen in Beekbergen! Een heerlijk weekend ontspannen op de Veluwe? Boek dan nu een ontspannen arrangement.

Wij maken uw.....
*Outdoor activiteiten geslaagd!
*Een uitstapje om nog eens over te doen
*Een familiedag om nooit te vergeten!
*Training tot een succes!

Graag verwelkomen wij u binnenkort in Best Western Hotel De Veluwe.
Ons team staat voor u klaar!

Best Western Hotel De Veluwe, onderdeel van de EHP Hotels, is gelegen op een 18 ha. groot park, midden in de Veluwse bossen vlakbij Beekbergen, Apeldoorn & Arnhem. Het hotel beschikt over 78 sfeervolle hotelkamers, restaurant George & Co., een gezellige lounge met open haard, bar 't Keldertje en voor de warme zomermaanden een heerlijk buitenzwembad*. Mocht het weer het niet toelaten buiten te zwemmen, u kunt gebruik maken van het binnenzwembad van ons collega hotel Golden Tulip de Wipselberg.

Ons restaurant is zeven dagen geopend voor een heerlijke lunch of diner.
Voor onze zakelijke gasten staat er van maandag t/m vrijdag een uitgebreid lunchbuffet klaar. 's Avonds biedt onze à la carte kaart een keur aan gerechten met local flavours! Of wat dacht u van een heerlijk buffet met diverse heerlijke gerechten?

Vergaderen en activiteiten

Van binnenkomst tot vertrek bent u verzekerd van een vast aanspreekpunt en contactpersoon. Onze gastvrouw staat geheel tot uw beschikking en draagt er zorg voor dat uw bijeenkomst succesvol verloopt, zodat u zich volledig op uw programma kunt richten.

 

De vergaderzalen zijn over het gehele hotel verdeeld waardoor u veel privacy heeft met uw gezelschap. Rondom de zalen vindt u veel openbare ruimte waar u en uw gasten snel even uiteen kunnen voor groepsactiviteiten.

 

De authentieke Deelerzaal, een monument uit de tijd van het Troelstra oord, is met haar bijzondere glas-in-lood ramen en ambiance zeer geschikt voor het houden van een productpresentatie, receptie of speciaal diner.

 

Onderbreek uw vergadering met een sportieve break, zodat uw groep daarna weer fris met elkaar aan de slag kan. In samenwerking met SOS Sports & Events bieden wij leuke sportieve breaks tijdens uw dagje uit.

 

Wij bieden u verschillende vergader arrangementen aan, met en zonder overnachting in ons hotel op de Veluwe.

 

Ook voor teambuilding, bedrijfsuitje of voor zakelijke bijeenkomsten kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u een compleet programma aanbieden met een lunch en/of diner.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs In overleg met u
Prijs toelichting en afhankelijk van uw wensen
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag en meerdaags mogelijk

Andere Arrangementen van: Best Western Hotel De Veluwe