Chateau de Raay

Adres  Raayersveldlaan 6
Postcode  5991 EN
Woonplaats  Baarlo
Telefoon  077-3214000
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Waar alléén genieten geen kunst is!

Sandton Château De Raay is een uniek, geheel gerestaureerd kasteelhotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan. Het 13ha groot landgoed was sinds 1236 bewoond door adellijke families. Van 1937 tot 1999 diende het prachtige landgoed als klooster voor de nonnen.
Na een ingrijpende renovatie van 4 jaar opende Sandton Chateau de Raay in 2005 haar poorten. Sandton Château de Raay is één van de meest bijzondere hotels van Nederland en Europa.

Kom u verwonderen in ons prachtige hotel in het mooie Noord/limburgse landschap. Wij staan er persoonlijk voor garant dat het u aan niets zal ontbreken.

Sandton Château de Raay staat bekend om haar intieme sfeer en de voortreffelijke verzorging van zowel heerlijke diners als grootse feesten, bruiloften en evenementen. Met haar verschillende multifunctionele ruimtes is Sandton Château de Raay de perfecte locatie voor uw evenement. Er kunnen verschillende soorten evenementen georganiseerd worden waarvoor ook onze prachtige tuinen rond de gebouwen zich uitstekend lenen.

Van ballonvaren tot autorally's, onze Conference & Events Coördinator kan u persoonlijk assisteren bij het organiseren van al uw gewenste groepsactiviteiten en entertainment. Sandton Château de Raay is gemakkelijk bereikbaar en biedt meer dan voldoende parkeerruimte. Dus uitjes, dagje weg of dagje uit, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

High Tea

Tevens is het mogelijk om vanaf 20 personen te genieten van een High Tea in één van onze exclusieve stijlkamers voor slechts € 22,50 per persoon.
Voor extra informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met Château De Raay.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 21,50 p.p
Prijs toelichting Zie omschrijving arrangement
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur dagdeel

Andere Arrangementen van: Chateau de Raay