groepsarrangementen.nl > > Feestlocaties > Uw trouwdag bij ons vieren?

Resort Bad Boekelo - Enschede-Boekelo

Adres  Oude Deldenerweg 203
Postcode  7548 PM
Woonplaats  Enschede-Boekelo
Telefoon  053 - 4283005
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Te midden van het Twentse coulisselandschap, op steenworp afstand van Enschede en op circa 90 auto minuten vanaf Utrecht, ligt het gastvrije en volledig vernieuwde **** Sandton Resort Bad Boekelo.

Het vroeger zo bekende zoutwaterbad en hotel Bad Boekelo heeft plaats gemaakt voor een van alle gemakken voorzien 4 sterren Resort met alle comfort en (vergader-)faciliteiten te midden van het zo kenmerkende Twentse coulisselandschap. Sandton Resort Bad Boekelo is met al haar faciliteiten één van de meest complete hotels van Nederland.

OUTDOORS
Op en rondom het 23ha grote landgoed kunnen naar wens allerlei soorten outdoor activiteiten worden ontplooid. Denk hierbij aan boogschieten, hindernisconcoursen, quad rijden, mountainbiken, kleiduivenschieten, etc. Het team van Sandton Resort Bad Boekelo adviseert u graag over de diverse mogelijkheden.

TENNIS
De twee all-weather tennisbanen, gelegen direct naast het hotel, zijn het gehele jaar bespeelbaar. Indien gewenst zijn bij de receptie tennisrackets en -ballen verkrijgbaar.

ZWEMBAD
Het zwembad is dagelijks geopend van 7.00 uur tot 23.00 uur. Het is ideaal om baantjes te trekken door de minimale diepte van 1,40 m. Het bijbehorende peuterbad is met een diepte van 25 cm uitermate geschikt voor de allerkleinsten. Rondom het zwembad zijn voldoende ligstoelen om even te relaxen.

WELLNESS
Sandton Resort Bad Boekelo heeft per December 2006 haar gloednieuwe beauty & wellness centre geopend. Ruim 500m² wellness faciliteiten staan tot uw beschikking. Sandton Resort Bad Boekelo beschikt over gescheiden sauna faciliteiten met Turks stoombad, voetenbad en dompelbad voor dames en heren. In het Beauty & Wellness Center Bad Boekelo kunt u zich lekker laten verwennen met allerhande beauty- en verwenarrangementen. In Beauty & Wellness Bad Boekelo wordt gebruik gemaakt van de hoogwaardige cosmetische producten van Laboratoires Payot.

Dit hotel is toegankelijk voor mindervaliden.
Wij verwelkomen u graag in Sandton Resort Bad Boekelo.

Uw trouwdag bij ons vieren?

Sandton Resort Bad Boekelo is een officiële trouwlocatie van de gemeente Enschede en is mede daardoor de ideale locatie voor uw 'grote dag'. Het team van Sandton Resort Bad Boekelo informeert u graag over de diverse mogelijkheden die het Resort u biedt.

 

Alvast een greep uit de vele mogelijkheden:
• Een luxe brunch, lunch, diner of uitgebreid buffet;
• Na de plechtigheid bijvoorbeeld bruidstaart met champagne;
• Ontvangst met koffie thee en gesorteerd gebak, taartenbuffet of met een heerlijk
welkomstdrankje;
• Geheel verzorgde feestavond, met bittergarnituur, luxe hapjes of hapjesbuffet;
• Muziek en entertainment;
• Ter afsluiting diverse belegde broodjes of bonbons.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs In overleg met u
Prijs toelichting Afhankelijk van activiteit/personen
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur dag/avond/nacht

Andere Arrangementen van: Resort Bad Boekelo - Enschede-Boekelo