groepsarrangementen.nl > Utrecht > > Culinaire arrangementen

Sandton Restaurant Hotel De Nederlanden

Adres  Duinkerken 3
Postcode  3633 EM
Woonplaats  Vreeland aan de Vecht
Telefoon  0294 - 232326
Fax  0294 – 231407
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Op een adembenemende plek aan de Vecht in Vreeland bevindt zich Sandton Restaurant Hotel De Nederlanden, gevestigd in een monumentaal pand op een pittoresk plekje. Gelegen Op slechts 5 minuten van de A2 (Amsterdam-Utrecht), is De Nederlanden een perfectie locatie voor lunch, diner, overnachting of vergadering.

Patron Cuisinier Wilco Berends en zijn gastvrouw Caroline Berends bezorgen u een heerlijk verblijf. Geniet van de bijzondere culinaire creaties uit de met een Michelin-ster bekroonde keuken. Kom tot rust in de prachtige, met Mulberry gedecoreerde, kamers met uitzicht op de Vecht.

Van onze 10 luxe hotelkamers, waaronder 2 junior-suites,hebben een aantal uitzicht over de Vecht en zijn voorzien van alle gemakken.

Sandton Restaurant Hotel De Nederlanden heeft een eigen parkeerruimte. Tevens beschikken wij over een aanlegsteiger, speciaal gereserveerd voor onze gasten, die in de zomermaanden met de boot bij ons willen aanleggen om te lunchen of te dineren. Als u bij ons wilt overnachten, kunt u de boot voor de deur 'parkeren'.

In onze sfeervolle lounge ingericht in Mulberry style serveren wij een koffie of thee servies met petit fours of een goed glas wijn met bijvoorbeeld een croque madame of capuccino van kreeft. In de zomermaanden staan de lounge bankjes op de dijk aan d Vecht en kunt u van deze culinaire hapjes genieten aan de waterkant.

CHAUFFEURSDIENSTEN

Natuurlijk willen wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Wilt u een BOB chauffeur, privé chauffeur of luchthaven vervoer, bezoek dan www.a-on.nl voor de tarieven en mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij dat ook voor u organiseren, gelieve het dan bij de reservering aan te geven.

We kijken uit naar uw bezoek.

Culinaire arrangementen

Het restaurant staat onder leiding van Maître-Sommelier Martijn Verkerk en Jan-Willem van de Hek. Samen hebben zij met het enthousiaste team gastheerschap hoog in het vaandel staan. De Nederlanden verwent voert als vanouds de bekende topwijnen, maar ook staan er uitstekende, maar vriendelijk geprijsde wijnen uit diverse landen op de kaart. Het team van De Nederlanden verwent u in een prachtige ambiance met een toegankelijke en ongedwongen sfeer.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Variabel
Prijs toelichting Afhankelijk van...
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/deel/avond

Andere Arrangementen van: Sandton Restaurant Hotel De Nederlanden