groepsarrangementen.nl > Flevoland > > WinterWonderland 2013/2014

Bakker & Clients Event Marketing WWL

Adres  Stromarkt 13
Postcode  1012 SW
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020-6383264
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
WINTERWONDERLAND

Ook dit jaar gaat ‘WinterWonderLand’ in de overtreffende trap voor ongekend warm winterplezier.

Beleef uw dagje uit in de magische wintersportsfeer van WinterWonderLand.

» Weg met de Sneeuwkettingen!
De typische wintersportsfeer is deze winter op diverse locaties in Nederland te beleven. IJskoud® creëert voor de zakelijke markt een drietal multifunctionele winterdorpen die zich elk uitstekend lenen voor zakelijke evenementen als bedrijfsfeesten, congressen, productlanceringen, workshops, conferenties en groepsactiviteiten.

» Oostenrijks dorp
Een Oostenrijks dorp vol besneeuwde bomen, gezellige lichtjes, vuurkorven, winterspelen en nog veel meer winters vertier.

» Zwitsers dorp
Het Zwitserse dorp vol winterse elementen imponeert met prachtig ingericht restaurant, met authentieke houten balken en tafels waar je kunt genieten van heerlijke winterse gerechten en een romantische schaatsbaan omringt door duizenden lichtjes.

» Italiaans dorp
Het Italiaanse dorp herbergt een veelvoud aan feestelijke belevingsruimtes en conferentiezalen en is volledig ingericht voor informatieoverdracht, netwerken, eten, dansen & flaneren.

» Langlaufloipe
Een unieke langlaufloipe brengt bezoekers langs gezellige winterse belevingen en verschillende winterspelen. Voor degene die niet willen langlaufen of lopen rijdt er de speciale ‘Wintersport Express’.

IJskoud heeft een aantal winterse concepten ontwikkeld zoals WinterWonderLand & Das Bierfest, maar een evenement kan ook geheel volgens de wens van de klant worden georganiseerd. Strak & zakelijk, chique & luxe of gezellig & knus.


Bakker & Clients Event Marketing

Opgericht in 1990, is gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen & uitvoeren van unieke concepten. Arrangementen in de vorm van een event, integreerbaar in de marketingstrategie of juist hier haaks op staand, waardoor deze als spraakmakend en vernieuwend gezien worden.

Bakker & Clients heeft vele spraakmakende Consumer & B-to-B events ontwikkeld, waarvan meerdere al 19 jaar succesvol worden georganiseerd.

WinterWonderland 2013/2014

PROGRAMMA 18:30 - 24:00 UUR

 

ONTVANGST


Vanaf de Winterse ingang worden de gasten met een magisch verlichte trein naar WinterWonderLand gebracht. In een prachtig winters decor worden de gasten warm onthaald in de Mega Chalet met warme chocolademelk en Glühwein.

 

ETEN
Eenmaal binnen het sfeervolle Chalet komt iedereen al snel in de juiste sfeer. Gezellige deintafels, lekkere muziek en heerlijk geurende soepen en het prachtige luxe houten interieur. Verspreid door het Chalet scheppen de verschillende koks de heerlijkste soepen op. Uiteraard zijn ook de lekkerste stampotten aanwezig.

 

ENTERTAINMENT TIJDENS HET ETEN

Tijdens het eten wordt het feestgehalte al flink op pijl gebracht. Top-entertainer Heino, de drie zingende kerstengeltjes of de zingende Beierse Waard, zetten de boel flink op de kop.

 

ENTERTAINMENT NA HET ETEN
Met het nagerecht in de hand gaan de gasten op pad in het magische WinterWonderLand. Rondom het Chalet is een geweldige wintersportsfeer gecreëerd. Een langlaufloipe, wit opgespoten bomen, vallende sneeuw, een ijsbaan, 15 meter hoge gletsjer, vuurkorven, reuzen kroonluchters, marshmallows, rendierhuiden, strobalen, gezellige meet & greet tafels met wollen dekens om de gasten lekker warm te houden en nog veel meer winterse belevingen tijdens uw dagje weg.

 

WINTERSE BELEVINGEN EXTREAM OUTDOOR
Magisch verlichte paden brengen gasten langs diverse Winterse Belevingen. Zo wandelen gasten met brandende fakkels de unieke winterse tocht.

 

WINTERSPELEN
Allerlei sfeerverhogende winterspelen als de Snowball Run, Bierpull Schuiven, Sneeuwpop Worstelen, Sneeuwbalwerpen, Ice Bowlen en Schaatsen zorgen er voor dat de gasten zich op wintersport wanen.

 

FEESTEN IN DE BELEVINGSRUIMTES
• In de Spannende Nachtclub met live optredens van Heino, Robbie Williams of Tijdloos in Austria die altijd voor een geweldige feest zorg dragen. Vanaf 22.00 uur laten dj's alle stijlen muziek voorbij komen.

• In de Mega Après-ski zolder met onvervalste après-ski hits en de bekende Tiroler Hit Bingo.

• Een Karaoke hutte vol biertafels met Heidi's & Anton's en gezellige meezingers.

 

AFSCHEIDSRITUEEL
Na een geweldig feest, het afscheid. Met sterretjes, Berenburgers & mooie woorden verjagen we gezamenlijk de boze geesten van 2011. Om 2012 alvast met schone lei te beginnen.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs vanaf € 69,-- p.p. ex btw
Prijs toelichting Zie omschrijving arrangement
Periode oktober t/m maart
Duur Avond

Andere Arrangementen van: Bakker & Clients Event Marketing WWL