groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Uw vergadering/congres in Duinrell Plaza

La Place Duinrell

Adres  Duinrell 1
Postcode  2242 JP
Woonplaats  Wassenaar
Telefoon  070-5155222
Fax  070-5155373
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Dat zal in de smaak vallen!

Verjaardagen, jubileums, presentaties, bruiloften, zomaar. Er is altijd wel iets om te vieren. La Place biedt u graag veel verschillende mogelijkheden en locaties om er samen een leuk uitje van te maken. Van een eenvoudige receptie met drankjes en nootjes, tot zeer uitgebreid, met een champagneontvangst, bijzondere hapjes en livemuziek. Wat betreft eten, drinken en locaties hebben wij een uitgebreid aantal arrangementen om uit te selecteren. U hoeft alleen maar ‘wat, wanneer en waar’ te kiezen voor een dagje uit. Doen wij de rest.

Meer weten?
Ongeacht wat uw wensen zijn maakt La Place er een geslaagd feest van. Wij nemen ze graag met u door. En wilt u de locatie eerst rustig bekijken? Bel (030-2307295) of mail (vergaderen@laplace.nl) ons en een afspraak is zo gemaakt.

La Place staat geen moment stil. Wij zijn altijd bezig met het ontdekken en invullen van de verborgen behoeftes van onze gasten. Dat doen we door ons in te leven en nieuwe ideeën uit te proberen. Een succesvolle combinatie van trendwatching, zelf proeven en onderbuikgevoel waar we graag gebruik van maken voor een geslaagd uitstapje.

Gastvrijheid
Wie wel eens bij La Place geweest is weet het al. Onze restaurants zijn laagdrempelig, uitnodigend en toegankelijk voor iedereen. U bent er niet alleen welkom, u voelt zich er ook welkom. En dat laatste is misschien wel het allerbelangrijkste.

Uw vergadering/congres in Duinrell Plaza

Een grote zaal of een kleine. Eerst plenair, daarna in groepjes. Lunchen in een modern interieur, in Toscaanse sfeer of Old Farmer Style. Borrelen in een sfeervolle pub of in ons Light House. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos voor een groepsuitje in Duinrell Plaza, ons congres- en evenementencentrum. Gelegen pal naast de bossen en de duinen. En met als unieke toegevoegde waarde: de catering van La Place.

 

De mogelijkheden zijn groots! Plenaire meetings, groepsessies, workshops en allemaal inclusief lunch en borrel, en uiteraard tot in de puntjes verzorgd.


Wij helpen u graag verder. Heeft u specifieke wensen? Wij nemen ze graag met u door. En wilt u de locatie eerst rustig bekijken? Bel (070-5155222) of mail ons en een afspraak is zo gemaakt.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Informeer naar de speciale prijzen
Prijs toelichting en afhankelijk van uw wensen
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/deel/avond

Andere Arrangementen van: La Place Duinrell

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt La Place Duinrell U het volgende arrangement aan: Bedrijfsfeesten.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt La Place Duinrell U het volgende arrangement aan: Themafeesten.
Lees verder >