groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Arrangement Body

De Mariannehoeve Beauty

Adres  Nanengat 8
Postcode  3356 AA
Woonplaats  Papendrecht
Telefoon  078 - 642 51 41
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
We heten u graag welkom in onze authentieke boerderij. Waar uitsluitend ervaren en gediplomeerd personeel voor u klaar staat voor een heerlijke ontspannen dag. Gezellige moderne ruimtes zijn ingericht voor de specifieke behandelingen voor zowel dames en heren. We bieden behandelingen met rust en ontspanning waarbij uitsluitend kwaliteitsproducten op natuurlijke basis worden gebruikt. Ontdek de Mariannehoeve met ons beauty arrangement. Kom genieten van de rust in Papendrecht en beleef een heerlijk dagje weg tijdens dit uitstapje.

Door het uitgebreide unieke en hoogwaardige assortiment van de merken Decléor, Valmont, Philodern, Visign make-up en Make-up Studio hebben we voor u altijd het juiste in huis. In de gezellige ontvangstruimte kunt u voor en na uw behandeling altijd nog even genieten van een heerlijke cappuccino of espresso, koffie of vers kopje thee.

Bij uw eerste bezoek aan de schoonheidssalon zal desgewenst een uitgebreide huidanalyse voor uw worden gemaakt. Met deze huidanalyse kunnen we nog beter de conditie van uw huid bepalen zodat we heel gericht behandelingen en producten op de behoefte van uw huid kunnen afstellen en daardoor een optimaal resultaat kunnen behalen.

Wij werken volgens de hygiënecode van het HBA en zijn aangesloten bij de ANBOS . Tevens is er een arts verbonden aan ons instituut. Hij adviseert over passende behandelingen en arrangementen voor diverse huidproblemen en verzorgt de specifieke rimpelbehandelingen door middel van injectables.

Arrangement Body

Door de exclusieve massagetechnieken en gezichtsproducten, geselecteerd op huidtype, wordt uw huid optimaal gereinigd, gescrubt en verzorgd.

Ter afsluiting de essentie van de verzorging: een masker met lijnzaad, tarwekiemen en zonnebloem. Het stimuleert de werking van de aromatische olie en baume die tijdens uw verzorging zijn aangebracht maar heeft ook een hydraterende en vochtafdrijvende werking die onmisbaar is in uw behandeling. Resultaat : een gladde, fluweelzachte huid die dagenlang aanhoudt.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 102.50 p.p.
Prijs toelichting Op basis van ±21/2 uur
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur ±21/2 uur

Andere Arrangementen van: De Mariannehoeve Beauty

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt De Mariannehoeve Beauty U het volgende arrangement aan: Arrangement Facial.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt De Mariannehoeve Beauty U het volgende arrangement aan: Skinfish arrangement.
Lees verder >