Polysport Activiteitenpark en Catering.

Adres  Admiraal Helfrichlaan 89.
Postcode  6952 GD
Woonplaats  Dieren
Telefoon  0313 - 41 49 71
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Ook overnachten bij Polysport? Voor een Dagje weg of Dagje uit of voor meerdaagse arrangementen bent u bij ons aan het juiste adres.

Op ons activiteitenpark staan, aan de rand van het bos, vier Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in vier kamers. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf!

Tevens beschikt Polysport over een veelzijdige keuken, twee cafe's, 14 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2), drie vergaderzalen en gezellig personeel.

Programma op maat

Of u nu een hele dag, een dagdeel of een avond iets wilt organiseren, het is voor ons een uitdaging om een programma naar wens voor u te maken. Bij deze nodigen wij u uit om eens persoonlijk een kijkje te komen nemen.

Kom naar Polysport Activiteitenpark, specialist in skeeler- en skiprogramma�s voor zomer en winter. Onze website geeft een overzicht van alle toppers uit ons veelzijdige aanbod, plus nog veel meer.....fantasie kent geen grenzen!!

Hét activiteitencentrum op de Veluwe. De groepsaccomodatie voor bijvoorbeeld uw familieuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest etc. Polysport is geschikt voor alle uitstapjes:

■arrangementen van 1 tot 300 personen
■meerdaagse overnachtingen in gezellige chalets aan de Veluwe
■indoor en outdoor activiteiten
■themafeesten, familieuitjes, bedrijfsuitjes, groepsaccomodatie, teambuilden & trainen
■hotel en catering

U kunt bij ons overigens ook all inclusive arrangementen boeken. Bel voor meer informatie voor deze uitstapjes op de Veluwe in het midden van Nederland.

Teambuilding

Bij elke activiteit vindt u een korte beschrijving van de activiteit en in welk opzicht de activiteit eventueel relevant is ten opzichte van teamwork en of teambuilding.

 

Workshop Klimmen

Na een korte instructie over de 8-knoop, materiaalkennis, veiligheid en over het te gebruiken klimmateriaal vertrekken wij naar de klimhal. Daar leert u zelf te zekeren (en uiteindelijk elkaar te zekeren dus hier komt het aan op vertrouwen en kennis!). Na ongeveer 1,5 a 2 uur ... kijk op de website voor de teambuilding activiteiten.

 

G.P.S. avontuur Veluwe

GPS avontuur Veluwe Een aantal vaardigheden die je nodig hebt om dit spel te winnen zijn: communicatieve vaardigheden, oriëntatievermogen, samenwerking, algemene kennis, inzet, creativiteit, inspiratie, technische kennis en humor. Het satelliet spel in een ... kijk op de website voor de teambuilding activiteiten.

 

Klimmen, Curlen en Handboogschieten

Uitje Hogere Sferen Een combinatie van curling, handboogschieten en klimmen. U kunt met dit programma veel van u groep leren zoals: rolverdeling, samenwerking, persoonlijkheden, inzet, betrokkenheid en werkwijze. U wordt in groepen ingedeeld die het tegen elkaar gaan ...kijk op de website voor de teambuilding activiteiten.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a € 14,50 p.p.
Prijs toelichting afhankelijk pakket/personen
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Polysport Activiteitenpark en Catering.