Polysport Activiteitenpark en Catering.

Adres  Admiraal Helfrichlaan 89.
Postcode  6952 GD
Woonplaats  Dieren
Telefoon  0313 - 41 49 71
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Ook overnachten bij Polysport? Voor een Dagje weg of Dagje uit of voor meerdaagse arrangementen bent u bij ons aan het juiste adres.

Op ons activiteitenpark staan, aan de rand van het bos, vier Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in vier kamers. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf!

Tevens beschikt Polysport over een veelzijdige keuken, twee cafe's, 14 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2), drie vergaderzalen en gezellig personeel.

Programma op maat

Of u nu een hele dag, een dagdeel of een avond iets wilt organiseren, het is voor ons een uitdaging om een programma naar wens voor u te maken. Bij deze nodigen wij u uit om eens persoonlijk een kijkje te komen nemen.

Kom naar Polysport Activiteitenpark, specialist in skeeler- en skiprogramma�s voor zomer en winter. Onze website geeft een overzicht van alle toppers uit ons veelzijdige aanbod, plus nog veel meer.....fantasie kent geen grenzen!!

Hét activiteitencentrum op de Veluwe. De groepsaccomodatie voor bijvoorbeeld uw familieuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest etc. Polysport is geschikt voor alle uitstapjes:

■arrangementen van 1 tot 300 personen
■meerdaagse overnachtingen in gezellige chalets aan de Veluwe
■indoor en outdoor activiteiten
■themafeesten, familieuitjes, bedrijfsuitjes, groepsaccomodatie, teambuilden & trainen
■hotel en catering

U kunt bij ons overigens ook all inclusive arrangementen boeken. Bel voor meer informatie voor deze uitstapjes op de Veluwe in het midden van Nederland.

Kinderuitjes

Langlaufen

 

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes gaan skiën, dat staat garant voor een "bult" plezier! Je krijgt echte langlaufschoenen, ski's en stokken en als je wilt kun je ook nog een skiwedstijd met de stopwatch houden. Je hoeft niet te kunnen skiën, sterker nog, jullie kinderuitje zal een feest zijn.

 

Klimmen en Handboogschieten

 

Geweldig leuk kinderuitje is het om een combinatie van handboogschieten en klimmen te gaan doen!

Je bent hier ongeveer 2 uur mee bezig, na afloop ontvangt iedereen een klim- en schietdiploma met foto!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs vanaf € 6.00pp
Prijs toelichting zie omschrijving arrangement
Periode het hele jaar
Duur dagdeel

Andere Arrangementen van: Polysport Activiteitenpark en Catering.