groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Hoerenkoekeloeren - Op visite bij de ...

Mokum Events

Adres  Herengracht 340
Postcode  1016 CG
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020-4272909
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Mokum Events Amsterdam heet u welkom!

Dit is namelijk DÉ aanbieder voor iedereen die op zoek is naar unieke uitjes, uitstapjes of op maat gesneden arrangementen in Amsterdam.

Mokum Events heeft jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van vaararrangementen, spelprogramma's, rondleidingen, workshops, vergaderarrangementen, themafeesten en tours in Amsterdam.

Bekijk ons aanbod van activiteiten en events en laat u inspireren! Natuurlijk ook voor groepsarrangementen met leuke groepsactiviteiten.

Wij organiseren uw dagje uit of dagje weg met:

- Bedrijfsuitje Amsterdam
- Amsterdam Events
- Personeelsuitje Amsterdam
- Groepsuitje Amsterdam
- Workshop Amsterdam
- Vrijgezellenfeest Amsterdam
- Stadswandeling Amsterdam
- Rondleiding Amsterdam
- Uitje Amsterdam
- Tour Amsterdam
- Uitstapje Amsterdam

Mokum Events biedt u arrangementen en uitstapjes vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes voor leuke dagjes weg.
Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen door Mokum per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont-)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld. Vrijwel niets is onmogelijk!

Bel of mail ons!

Hoerenkoekeloeren - Op visite bij de ...

21.00 - 00.00 Op visite bij de travestieten


Vervolgens wordt u, bij dit uitstapje, uitgenodigd in een knus eetcafé, waar u een heerlijk 3-gangen menu wordt aangeboden. Het dol-enthousiaste personeel zal u doen verbazen en vermaken! Ook tussen de gangen door kunt u genieten van de hilarische interactieve travestieshow. Dit wordt echt een onvergetelijk feest. Enig dolletjes!!

 

Houdt u er alstublieft rekening mee dat u in het travestietenrestaurant alleen met klinkende munt kunt betalen (biljetten mogen natuurlijk ook, maar plastic geld dus niet!)

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitstapje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te "snijden". Wij snijden uw uitje op maat!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 59,50 p.p. excl. BTW
Prijs toelichting Zie omschrijving arrangement
Periode Uitstapjes;het gehele jaar mogelijk
Duur 5 uur

Andere Arrangementen van: Mokum Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Mokum Events U het volgende arrangement aan: Grachtenvaart - Lunch - Fietstour.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Mokum Events U het volgende arrangement aan: GPS Fietspuzzeltocht Amsterdam.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Mokum Events U het volgende arrangement aan: workshops in Amsterdam.
Lees verder >