groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Grachtenvaart - Lunch - Fietstour

Mokum Events

Adres  Herengracht 340
Postcode  1016 CG
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020-4272909
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Mokum Events Amsterdam heet u welkom!

Dit is namelijk DÉ aanbieder voor iedereen die op zoek is naar unieke uitjes, uitstapjes of op maat gesneden arrangementen in Amsterdam.

Mokum Events heeft jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van vaararrangementen, spelprogramma's, rondleidingen, workshops, vergaderarrangementen, themafeesten en tours in Amsterdam.

Bekijk ons aanbod van activiteiten en events en laat u inspireren! Natuurlijk ook voor groepsarrangementen met leuke groepsactiviteiten.

Wij organiseren uw dagje uit of dagje weg met:

- Bedrijfsuitje Amsterdam
- Amsterdam Events
- Personeelsuitje Amsterdam
- Groepsuitje Amsterdam
- Workshop Amsterdam
- Vrijgezellenfeest Amsterdam
- Stadswandeling Amsterdam
- Rondleiding Amsterdam
- Uitje Amsterdam
- Tour Amsterdam
- Uitstapje Amsterdam

Mokum Events biedt u arrangementen en uitstapjes vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes voor leuke dagjes weg.
Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen door Mokum per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont-)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld. Vrijwel niets is onmogelijk!

Bel of mail ons!

Grachtenvaart - Lunch - Fietstour

Uw dagje uit in Amsterdam bestaat uit; 

 

11.30 - 12.30 Grachtenvaart
Mokum Events heeft een lange ervaring in het organiseren van gezellige boottochten over de grachten van Amsterdam. Geniet van de mooie pittoreske vaarwegen en de mooie statige grachtenpandjes. We zullen u op tijd weer terugbrengen voor het volgende gedeelte van het programma.

 

12.45 - 13.45 Lunch
Alle matrozen worden verwacht in een goed restaurant om van de lunch te genieten. Het passagieren wordt afgesloten met een sterke kop koffie of een goed glas melk. De schipper is alweer bezig zijn thuishaven te bereiken en zal elke verstekeling subbiet overboord.......ehh...aangeven bij de lokale autoriteiten!

 

14.00 - 16.30 Fietstour Amsterdam
Onder leiding van onze deskundige gidsen begeeft u zich op een ijzeren ros en ontdekt u het mooie centrum van Amsterdam op een leuke manier. Een zacht briesje waait door uw haar, het zonnetje schijnt op uw gezicht en de gids vertelt onderweg allerlei leuke anekdotes. U kijkt eens opzij en ziet uw schipper de laatste verstekelingen overboord sodem.......ehh....streng doch rechtvaardig toespreken!.

 

Bovenvermelde tijden voor dit uitstapje zijn slechts een indicatie.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te "snijden". Wij snijden uw uitje op maat!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 44,50 p.p. excl. BTW
Prijs toelichting Zie omschrijving arrangement, ex bt
Periode Uitstapjes;het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/dagdeel, 5 uur

Andere Arrangementen van: Mokum Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Mokum Events U het volgende arrangement aan: Hoerenkoekeloeren - Op visite bij de ....
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Mokum Events U het volgende arrangement aan: GPS Fietspuzzeltocht Amsterdam.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Mokum Events U het volgende arrangement aan: workshops in Amsterdam.
Lees verder >