groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > GPS Fietspuzzeltocht Amsterdam

Mokum Events

Adres  Herengracht 340
Postcode  1016 CG
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020-4272909
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Mokum Events Amsterdam heet u welkom!

Dit is namelijk DÉ aanbieder voor iedereen die op zoek is naar unieke uitjes, uitstapjes of op maat gesneden arrangementen in Amsterdam.

Mokum Events heeft jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van vaararrangementen, spelprogramma's, rondleidingen, workshops, vergaderarrangementen, themafeesten en tours in Amsterdam.

Bekijk ons aanbod van activiteiten en events en laat u inspireren! Natuurlijk ook voor groepsarrangementen met leuke groepsactiviteiten.

Wij organiseren uw dagje uit of dagje weg met:

- Bedrijfsuitje Amsterdam
- Amsterdam Events
- Personeelsuitje Amsterdam
- Groepsuitje Amsterdam
- Workshop Amsterdam
- Vrijgezellenfeest Amsterdam
- Stadswandeling Amsterdam
- Rondleiding Amsterdam
- Uitje Amsterdam
- Tour Amsterdam
- Uitstapje Amsterdam

Mokum Events biedt u arrangementen en uitstapjes vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes voor leuke dagjes weg.
Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen door Mokum per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont-)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld. Vrijwel niets is onmogelijk!

Bel of mail ons!

GPS Fietspuzzeltocht Amsterdam

In groepen van maximaal 8 deelnemers ontdekt u al puzzelend het èchte Mokums Paradijs. Uw zeer professionele gids bestaat uit een gps-ontvanger, die geleid wordt door 24 satellieten die ergens boven de aarde zweven. Lijkt gemakkelijk, maar vergeet niet dat gps alleen met lijnen werkt en dus alleen de route hemelsbreed kan vertellen! Aan u de taak om de juiste steegjes, straatjes en grachtjes te vinden en ondertussen de puzzels op te lossen...

 

Wellicht enigszins ter geruststelling tijdens dit dagje uit in Amsterdam; halverwege de tocht kunt u even uitrusten in een gezellig kroegje waar u wat drinkt en op adem kunt komen. Maar; niet te lang! De resultaten van de puzzeltocht én uw eindtijd leiden immers uiteindelijk tot een overall winnaar.

 

Programma:
- Ontvangst
- Programma uitleg
- Uitleg GPS
- GPS dropping met vragen / opdrachten
- 2 consumpties
- Prijsuitreiking
- Einde

 

De speurtochten van Mokum Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Mokum Events "treasure hunts" can also be held in the English language)

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken voor dit uitstapje.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a € 27,50 p.p. excl. BTW
Prijs toelichting vanaf 15 personen, < 15 € 29,50 p.p
Periode Uitstapjes;het gehele jaar mogelijk
Duur dagdeel, 3 uur

Andere Arrangementen van: Mokum Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Mokum Events U het volgende arrangement aan: Hoerenkoekeloeren - Op visite bij de ....
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Mokum Events U het volgende arrangement aan: Grachtenvaart - Lunch - Fietstour.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Mokum Events U het volgende arrangement aan: workshops in Amsterdam.
Lees verder >