groepsarrangementen.nl > Flevoland > > Grand Holland Tour

Holland Tour Guides

Adres  Damrak 44 - 3a
Postcode  1012 LK
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020 - 4288117
Fax  020 - 4274005
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Dit is namelijk de aanbiedervoor iedereen die op zoek is naar een unieke tours, uitstapjes, uitjes of op maat gesneden arrangementen voor een dagje weg of uitstapje in Nederland.

Holland Tour Guides laat u genieten van de mooiste en meest interessante plekjes van Nederland en België. Een arrangement per touringcar, boot, fiets, step of vrijwel ieder ander vervoersmiddel; HTG helpt u uw pad vinden. Bekijk ons aanbod van tours en arrangementen en laat u inspireren voor een dagje uit met collega's, vrienden, familie!

Wij organiseren uw uitjes zoals:

- Stadswandeling
- Reisleiders
- Stedentrips Nederland
- Bus tours
- Stadsgidsen
- Steptochten
- Rondleidingen
- Bedrijfsuitje Utrecht
- Uitje Amsterdam
- Bedrijfsuitje Amsterdam
- Tour Amsterdam

Holland Tour Guides biedt u een uitgebreid scala aan evenementen, walking dinners en rondleidingen door heel Nederland en België, met of zonder begeleiding van veelal plaatselijke, professionele gidsen en in vrijwel iedere gewenste taal!

Staat de door u gewenste tour niet op onze website? Geen nood! Wij stellen samen met u graag uw ideale arrangement samen, op vrijwel iedere leuke plek voor uw uitstapjes in Nederland.

U zegt het maar! Enne…bent u bang voor zere voeten? U kunt bij de meeste tours ook nog eens kiezen op welke wijze u zich wilt (laten) verplaatsen: per fiets, step, boot, bus, scooter of…

Dàt noemen wij Holland Tour Guides Maatwerk!

Grand Holland Tour

Het programma voor dit uitstapje in Nederland is als volgt;

 

We beginnen in Aalsmeer, waar we de grootste bloemveiling van de wereld bezoeken. Hier worden dagelijks meer dan 45 miljoen bloemen en planten verkocht (op zondag, als de veiling gesloten is, zullen we een traditionele pottenbakkerij aandoen).

 

Vervolgens bezoeken we de prachtige middeleeuwse stad Delft, waar we uiteraard een fabriek van het beroemde Delfts Blauw aardewerk zullen bezoeken.

 

Hierna stappen we weer in en rijden we naar de wereld havenstad Rotterdam. Dit was nog niet zo lang geleden de grootste havenstad van de wereld! Hoewel Rotterdam in omvang inmiddels voorbij is gestreefd, is het nog steeds ongelooflijk imposant om te zien hoe schepen zo groot als flatgebouwen deze wereldhaven aandoen.

 

Vanuit Rotterdam vertrekken we naar Den Haag, waar we Paleis Noordeinde zullen zien, het Vredepaleis, de Eerste en Tweede Kamer, de chique buurten met prachtige Art Nouveau gevels en de Joodse Buurt waar "het volk" oorspronkelijk woonde.

 

Ook Madurodam, Nederlands kleinste stad, mag uiteraard niet ontbreken op deze Grand Holland Tour. In Madurodam is een gedeelte van Nederland zeer nauwkeurig nagebouwd op een schaal van 1:25. Het Binnenhof, Schiphol, de Rotterdamse haven, de grachten van Amsterdam; de molens van Kinderdijk, alles is er te bekijken! Dit moet iedereen een keer gezien hebben!

 

We sluiten de tour af met een bezoek aan de mondaine badplaats Scheveningen met haar grote pier, heerlijke boulevard en uitwaai- en zonnestrand! Een fantastische afsluiter van een fantastische tour!

 

Vertrektijden:
Deze tour vertrekt elke zondag, maandag, woensdag en vrijdag en zaterdag om 09.30 uur. We vertrekken vanaf het Damrak in Amsterdam. U dient tenminste 24 uur voor vertrek te reserveren om beschikbaarheid te garanderen!

 

Wij willen u er op wijzen dat u door ons in een groep zult worden ingedeeld en dus gezamenlijk met andere deelnemers en/of toeristen aan de tour zult deelnemen. Uiteraard zullen wij ons best doen om een gezelschap dat in één keer heeft ingeschreven bij elkaar in te delen. Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 45,00 p.p.
Prijs toelichting Zie omschrijving arrangement
Periode Uitstapjes;het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/Avond

Andere Arrangementen van: Holland Tour Guides

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Holland Tour Guides U het volgende arrangement aan: Grand Holland Tour.
Lees verder >