groepsarrangementen.nl > Belgie > > Het beste van Gent / Brugge / Maastricht

WeCreate Events

Adres  Eikenboslaan 4
Postcode  6371 XC
Woonplaats  Landgraaf
Telefoon  +31 (0)45-531 28 15
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Wie zijn wij

WeCreate Events is een full service evenementenbureau voor al uw (bedrijfs)uitjes en evenementen in het bourgondische België en Zuid-Limburg. Wij organiseren voor u een actief of ontspannend bedrijfsuitje, originele meeting, spetterende feestavond, ludiek vrijgezellenuitje, activiteiten met teambuilding of iets totaal anders. Hiervoor zijn wij gespecialiseerd in het bourgondische Brugge, Gent, Antwerpen en Zuid-Limburg. Naast een gevarieerd aanbod aan standaardarrangementen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een uniek en exclusief ‘Maatwerk Event’. Graag vertalen wij uw wensen naar een persoonlijke en unieke belevenis.

Waarom WeCreate Events

WeCreate Events streeft ernaar om van ieder evenement (groot of klein) een onvergetelijke belevenis te maken. Een persoonlijke en klantvriendelijke service beschouwen wij dan ook als vanzelfsprekend. Dankzij vaste samenwerkingspartners en goede prijsafspraken, kunnen wij het beste evenement tegen de scherpste prijs voor U organiseren. Onze vier kernwaarden:

Persoonlijk, Passie, Professioneel en Perfectie!

Deze vormen een stevig fundament om van uw belevenis een groot succes te maken!

Het beste van Gent / Brugge / Maastricht

Dit complete arrangement is zeker een aanrader bij een bezoek aan het middeleeuwse Brugge, bruisende Gent of hippe Maastricht. U geniet o.a. van een heerlijk stuk gebak of Limburgse vlaai, een gezellige en indrukwekkende rondvaart, een typische bierproeverij en een heerlijk bourgondisch diner. (ook mogelijk als weekendarrangement).

 

Programma Gent:

 

11.15 - 12.15 Koffie en gebak

De Gentenaeren zullen u hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee en een typische Gentse koffiekoek.

 

12.30 - 13.30 Rondvaart door de historische binnenstad

Bij een bezoek aan Gent mag een rondvaart door de historische binnenstad uiteraard niet ontbreken. Gedurende deze gezellig tocht ontdekt u de bruisende stad vanuit een heel ander oogpunt.


13.30 - 14.45 Lunch
Geniet van een heerlijke lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Gent.  

 

14.45 - 16.45 Gent binnenste buiten of een andere activiteit naar keuze

Onze enthousiaste begeleiding neemt u mee langs pleinen en oude straten. Tijdens deze interessante rondleiding ontdekt u de bekende en minder bekende bezienswaardigheden van het bruisende Gent. (Naast een rondleiding kunt u ook kiezen voor een andere keuzeactiviteit zoals een unieke citygame, een gezellige fietstocht of een spannende raftingtour door de historische binnenstad).

 

17.00 - 18.15 Bierproeverij

België staat bekend om zijn typische speciaalbieren. Een bierproeverij is dan ook zeker een must bij een bezoek aan Gent. Voor deze proeverij wordt u verwacht in een gezellige stadsbrouwerij. Terwijl een echte bierkenner u meer verteld over de typische Gentse streekbieren, kunt u onder het genot van heerlijke hapjes genieten van deze godendrank.

 

18.30 - 20.30 Diner 

Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

 

Programma Brugge:

 

11.00 - 11.45 Koffie en gebak

U wordt hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee en een heerlijk stuk Belgisch gebak. 

 

12.00 - 13.00 Rondvaart door de historische binnenstad

Bij een bezoek aan Brugge mag een rondvaart over de Brugse Reien uiteraard niet ontbreken. Gedurende deze gezellige tocht ontdekt u de middeleeuwse stad vanuit een heel ander oogpunt.

 

13.15 - 14.15 Lunch
Geniet van een heerlijke lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Brugge.

 

14.15 - 16.15 Brugge binnenste buiten of een andere activiteit naar keuze

Onze enthousiaste begeleiding neemt u mee voor een unieke rondleiding door de historische binnenstad van het middeleeuwse Brugge. U ontdekt tal van bezienswaardigheden zoals het romantische Minnewater, de sfeervolle Markt en de beroemde Brugse Reien. (Naast een rondleiding kunt u ook kiezen voor een andere keuzeactiviteit zoals een unieke citygame, een gezellige fietstocht of een middagje in het teken van chocolade).

 

16.15 - 18.00 Brouwerijbezoek en bierproeverij

U brengt een bezoek aan dé bierbrouwerij van Brugge. Een enthousiaste gids begeleidt u langs de unieke wereld van mout en hop. Het hoogtepunt bevindt zich op het dak van de brouwerij, waar u kunt genieten van een verbluffend uitzicht. Uiteraard zal er ook geproefd worden. Onder het genot van bijbehorende hapjes, proeft u verschillende Brugse speciaalbieren. Kortom, de ideale kennismaking met de Brugse Zot.

 

18.15 - 20.15 Diner 

Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

 

Programma Maastricht:

 

10.45 - 11.45 Koffie en Limburgse vlaai 
De Maastrichtenaren zullen u hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee en een heerlijk stuk Limburgse vlaai.

 
12.00 - 13.00 Rondvaart op de Maas 

Bij een bezoek aan Maastricht mag een rondvaart op de Maas uiteraard niet ontbreken. Gedurende deze gezellige tocht ontdekt u het sfeervolle Maastricht vanuit een heel ander oogpunt. (indien gewenst kunt u aan de voet van de beroemde Sint Pietersberg van boord gaan, waar u onder andere een rondleiding door de grotten kunt maken). 

 

13.15 - 14.30 Lunch

Geniet van een heerlijke uitgebreide lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Maastricht.  

 

14.30 - 16.30 Maastricht binnenste buiten of een andere activiteit naar keuze

Onze enthousiaste begeleiding neemt u mee door het historische centrum en laat u de mooiste en bijzonderste plekjes van deze prachtige historische stad zien. Onderweg wordt u vermaakt met interessante verhalen en grappige wetenswaardigheden. (Naast een rondleiding kunt u ook kiezen voor een andere keuzeactiviteit zoals een unieke citygame, een gezellige fietstocht of een workshop vlaaibakken).

 

16.30 - 18.30 Bierproeverij 

Bij het ‘bourgondisch’ genieten horen uiteraard ook heerlijke speciaalbieren. Een bezoek aan de ambachtelijke Maastrichtse stoombierbrouwerij Bosch is dan ook zeker een aanrader. Alles aan deze bijzondere brouwerij is authentiek. Zowel het mouthuis als het brouwhuis en de brouwerswoning zijn in originele staat behouden en als rijksmuseum beschermd. Vol passie vertelt onze enthousiaste gids u meer over het ambachtelijk brouwproces en de geschiedenis van deze brouwerij. Uiteraard zal er ook geproefd worden. De rondleiding wordt afgesloten met een proeverij van twee heerlijke speciaalbiertjes.


OF

16.30 - 18.30 Wijnproeverij (meerprijs € 10,- p.p.)
Voor deze wijnproeverij wordt u verwacht op een schitterende locatie in hartje Maastricht. Na genoten te hebben van een heerlijk aperitief, wordt u meegenomen voor een rondleiding door de eeuwenoude wijnkelders en de unieke stadswijngaard. Aansluitend worden er een vijftal heerlijke wijnen geproefd. Terwijl de vinoloog u een woordje uitleg geeft, kunt u onder het genot van bijbehorende kaasjes genieten van deze topwijnen. Na afloop kunt u indien gewenst uw favoriete wijn kopen in de prachtige bijbehorende winkel.      

 

18.45 - 20.45 Diner 

Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

 

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie. Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.

 

Prijs Gent: € 89,50 p.p. inclusief BTW

Prijs Brugge: € 102,50 p.p. inclusief BTW
Prijs Maastricht: € 97,50 p.p. inclusief BTW  

 

Prijs o.b.v. 20 personen. Minder personen mogelijk op aanvraag.  

 

Check onze site www.wecreate-events.nl voor al onze arrangementen en maatwerk mogelijkheden. 

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs toelichting p.p.
Periode Heel het jaar
Duur Compleet verzorgd arrangement

Andere Arrangementen van: WeCreate Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Gent / Brugge / Maastricht by Bike.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Vind de Mol! .
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Typisch Gent / Typisch Brugge .
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Totaal Brugge / Gent / Maastricht .
Lees verder >