WeCreate Events

Adres  Eikenboslaan 4
Postcode  6371 XC
Woonplaats  Landgraaf
Telefoon  +31 (0)45-531 28 15
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Wie zijn wij

WeCreate Events is een full service evenementenbureau voor al uw (bedrijfs)uitjes en evenementen in het bourgondische België en Zuid-Limburg. Wij organiseren voor u een actief of ontspannend bedrijfsuitje, originele meeting, spetterende feestavond, ludiek vrijgezellenuitje, activiteiten met teambuilding of iets totaal anders. Hiervoor zijn wij gespecialiseerd in het bourgondische Brugge, Gent, Antwerpen en Zuid-Limburg. Naast een gevarieerd aanbod aan standaardarrangementen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een uniek en exclusief ‘Maatwerk Event’. Graag vertalen wij uw wensen naar een persoonlijke en unieke belevenis.

Waarom WeCreate Events

WeCreate Events streeft ernaar om van ieder evenement (groot of klein) een onvergetelijke belevenis te maken. Een persoonlijke en klantvriendelijke service beschouwen wij dan ook als vanzelfsprekend. Dankzij vaste samenwerkingspartners en goede prijsafspraken, kunnen wij het beste evenement tegen de scherpste prijs voor U organiseren. Onze vier kernwaarden:

Persoonlijk, Passie, Professioneel en Perfectie!

Deze vormen een stevig fundament om van uw belevenis een groot succes te maken!

Vind de Mol!

Gedurende deze spannende citygame is het uw taak om de ware Mol te ontmaskeren. Ga samen met uw team op zoek naar de juiste aanwijzingen en vind de Mol. 

 

Programma:

13.00 - 14.15 Lunch
Geniet van een heerlijke lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum.

 

14.15 - 18.00 Vind de Mol! (indien gewenst kunnen wij ook andere citygames aanbieden)
Gedurende dit teambuildingprogramma gaat u gewapend met een geavanceerde Smartphone op zoek naar de Mol. In tegenstelling tot het bekende TV-programma bevindt deze Mol zich niet binnen de groep, maar in het centrum van de sfeervolle stad Maastricht. Indien de opdrachten op een juiste manier worden uitgevoerd, zal de nodige informatie om de Mol te vinden verkregen worden. Goed speurwerk, inventiviteit en samenwerking leiden u langs karakteristieke en toeristische plaatsen, uiteindelijk naar de vindplaats van De Mol.

 

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie. Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.

 

Prijs Gent: € 57,50 p.p. inclusief BTW

Prijs Brugge: € 59,50 p.p. inclusief BTW

Prijs Maastricht: € 60,00 p.p. inclusief BTW

 

Prijs o.b.v. 20 personen. Minder personen mogelijk op aanvraag.  

 

Check onze site www.wecreate-events.nl voor al onze arrangementen en maatwerk mogelijkheden. 

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs toelichting p.p.
Periode Heel het jaar
Duur Dagarrangement

Andere Arrangementen van: WeCreate Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Gent / Brugge / Maastricht by Bike.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Typisch Gent / Typisch Brugge .
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Totaal Brugge / Gent / Maastricht .
Lees verder >