groepsarrangementen.nl > Belgie > Bedrijfsuitje > Typisch Gent / Typisch Brugge

WeCreate Events

Adres  Eikenboslaan 4
Postcode  6371 XC
Woonplaats  Landgraaf
Telefoon  +31 (0)45-531 28 15
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Wie zijn wij

WeCreate Events is een full service evenementenbureau voor al uw (bedrijfs)uitjes en evenementen in het bourgondische België en Zuid-Limburg. Wij organiseren voor u een actief of ontspannend bedrijfsuitje, originele meeting, spetterende feestavond, ludiek vrijgezellenuitje, activiteiten met teambuilding of iets totaal anders. Hiervoor zijn wij gespecialiseerd in het bourgondische Brugge, Gent, Antwerpen en Zuid-Limburg. Naast een gevarieerd aanbod aan standaardarrangementen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een uniek en exclusief ‘Maatwerk Event’. Graag vertalen wij uw wensen naar een persoonlijke en unieke belevenis.

Waarom WeCreate Events

WeCreate Events streeft ernaar om van ieder evenement (groot of klein) een onvergetelijke belevenis te maken. Een persoonlijke en klantvriendelijke service beschouwen wij dan ook als vanzelfsprekend. Dankzij vaste samenwerkingspartners en goede prijsafspraken, kunnen wij het beste evenement tegen de scherpste prijs voor U organiseren. Onze vier kernwaarden:

Persoonlijk, Passie, Professioneel en Perfectie!

Deze vormen een stevig fundament om van uw belevenis een groot succes te maken!

Typisch Gent / Typisch Brugge

Ontdek de typische en authentieke kroegjes van Gent of Brugge, proef heerlijke bieren gedurende een gezellige bierproeverij en geniet van een bourgondisch diner in een sfeervol kader. (ook mogelijk als weekendarrangement)

 

Programma Gent: 

16.15 - 18.15 Kroegentocht

Onder begeleiding van een enthousiaste gids, ontdekt u alle gezellige kroegjes en cafeetjes van Gent. Uiteraard wordt u ook verrast met grappige verhalen en interessante wetenswaardigheden.

 

18.30 - 19.45 Bierproeverij   

België staat bekend om zijn typische speciaalbieren. Een bierproeverij is dan ook zeker een must bij een bezoek aan Gent. Voor deze proeverij wordt u verwacht in een gezellige stadsbrouwerij. Terwijl een echte bierkenner u meer verteld over de typische Gentse streekbieren, kunt u onder het genot van heerlijke hapjes genieten van deze godendrank.

 

20.00 - 22.00 Diner 

Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

 

Programma Brugge:

 

16.00 - 17.45 De bierbeleving

U brengt een bezoek aan het Brugse Biermuseum en ontdekt samen met een Ipad mini op een leuke en interactieve manier de meest boeiende facetten van bier. Aansluitend kunt u met een prachtig uitzicht over de Markt genieten van drie speciaalbieren en bijbehorende hapjes.

 

OF

 

16.15 - 18.00 Leven in de Brouwerij

U brengt een bezoek aan dé bierbrouwerij van Brugge. Een enthousiaste gids begeleidt u langs de unieke wereld van mout en hop. Het hoogtepunt bevindt zich op het dak van de brouwerij, waar u kunt genieten van een verbluffend uitzicht. Uiteraard zal er ook geproefd worden. Onder het genot van bijbehorende hapjes, proeft u verschillende Brugse speciaalbieren. Kortom, de ideale kennismaking met de Brugse Zot.

 

18.00 - 20.00 Kroegentocht

Onder begeleiding van een enthousiaste gids, ontdekt u alle gezellige kroegjes en cafeetjes van Brugge. Uiteraard wordt u ook verrast met grappige verhalen en interessante wetenswaardigheden.

 

20.00 - 22.00 Diner 

Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.


Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie. Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.

 

Prijs Gent: € 57,50 p.p. inclusief BTW

Prijs Brugge: vanaf € 60,00 p.p. inclusief BTW

 

Prijs o.b.v. 20 personen. Minder personen mogelijk op aanvraag.  

 

Check onze site www.wecreate-events.nl voor al onze arrangementen en maatwerk mogelijkheden. 

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Gent: € 57,50 / Brugge: € 60,00
Prijs toelichting p.p.
Periode Heel het jaar
Duur Avondarrangement

Andere Arrangementen van: WeCreate Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Gent / Brugge / Maastricht by Bike.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Vind de Mol! .
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Totaal Brugge / Gent / Maastricht .
Lees verder >