groepsarrangementen.nl > Gelderland > > The Usual Suspects

JaTi-events

Adres  August Faliseweg 8
Postcode  6703 AS
Woonplaats  Wageningen
Telefoon  06-12401550
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
JaTi-events organiseert al jaren bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, teamuitjes en heeft daardoor veel ervaring, ook met grote groepen. Onze deelnemers zijn enthousiast over de uitdagende originele programma’s en complimenteren ons met de goede organisatie en begeleiding.

Onze thriller- en schatzoektochten zoals Sanne en The best of geocaching zijn een prachtige combinatie van wandelen, zoeken, puzzelen, samenwerken en lekker in de natuur zijn. Voor stadsliefhebbers hebben we de uitdagende citygames 7Missions en the Usual Suspects.

Ook maken we programma’s op maat. Wij denken graag met u mee om uw ideeën te realiseren en u een onvergetelijke dag te bezorgen.

The Usual Suspects

Enige tijd geleden is de (niet bijzonder geliefde) bankier ing. Alex Staal Van Lanschot vermoord. Hij is gevonden in de studeerkamer van zijn uiterst luxueuze woning in een plas van zijn eigen bloed. De kluis stond open en was leeg. Er zijn inmiddels acht verdachten opgepakt. De politie heeft echter geen idee wie van hen de dader is. Daarnaast zijn er tal van andere zaken die opgelost moeten worden. Gelukkig zijn op een aantal plekken in de stad sporen ontdekt.

 

Na een korte uitleg gaan de deelnemers in onderzoeksteams van ongeveer 5 personen op pad. Hun doel is op verschillende plaatsen de aanwijzingen te vinden en deze ter plekke te onderzoeken.

 

Als alle sporen zijn beoordeeld en alle informatie is verzameld, kan worden bepaald wie de dader is, wat er uit de kluis van de bankier is ontvreemd, wat het motief was, wat het moordwapen, waar de moordenaar is etc. Het team dat de meeste onderzoeksvragen goed weet te beantwoorden heeft, wint het spel en een prachtige prijs. Ook voor de andere deelnemers is er uiteraard een aandenken.

 

Locaties

Wageningen, Den Bosch, Amersfoort, Arnhem, Gouda, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Gorinchem, Nijmegen, Eindhoven, Zwolle, Elburg en Naarden.

 

Tijdsduur

ca. 2,5 uur (incl. uitleg en prijsuitreiking)

 

Inclusief

-  begeleiding

-  huur gps ontvangers

-  prijs voor de winnaars

- aandenken voor alle deelnemers

 

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs 32,50
Periode 2012
Duur 2,5 uur

Andere Arrangementen van: JaTi-events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt JaTi-events U het volgende arrangement aan: 7 Missions.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt JaTi-events U het volgende arrangement aan: Sanne.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt JaTi-events U het volgende arrangement aan: The best of geocaching.
Lees verder >