JaTi-events

Adres  August Faliseweg 8
Postcode  6703 AS
Woonplaats  Wageningen
Telefoon  06-12401550
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
JaTi-events organiseert al jaren bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, teamuitjes en heeft daardoor veel ervaring, ook met grote groepen. Onze deelnemers zijn enthousiast over de uitdagende originele programma’s en complimenteren ons met de goede organisatie en begeleiding.

Onze thriller- en schatzoektochten zoals Sanne en The best of geocaching zijn een prachtige combinatie van wandelen, zoeken, puzzelen, samenwerken en lekker in de natuur zijn. Voor stadsliefhebbers hebben we de uitdagende citygames 7Missions en the Usual Suspects.

Ook maken we programma’s op maat. Wij denken graag met u mee om uw ideeën te realiseren en u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Sanne

Het meisje Sanne de Vries (12 jaar) is een paar maanden geleden ontvoerd toen ze met een groepje scouts in het bos aan een speurtocht meedeed. Politieman Paul Langers is op zoek gegaan naar het meisje. Helaas is hij niet lang daarna in zijn auto teruggevonden op de bodem van de Rijn. Nu zullen de deelnemers op zoek moeten om Sanne te vinden en te achterhalen wie haar heeft meegenomen.

 

In groepjes van ongeveer 5 personen gaan de deelnemers op pad. Om hen te helpen krijgen ze het dossier over de zaak. Het bevat o.a. een getuigenverklaring, een brief van agent Paul Langers en een geheimzinnig document.

 

Om even op adem te komen is er halverwege een pauze met drinken en een koek. Na afloop ontvangen de deelnemers de (mini) thriller Sanne van Ina Enssr. Daarin kunnen de deelnemers nog eens precies lezen wat er voor, tijdens en na de verdwijning van Sanne precies is gebeurd. Dit plaatst de gebeurtenissen weer in een ander daglicht.

 

Locaties
Wageningen (Nol in 't Bosch), Kaatsheuvel (Loonse en Drunense duinen), Bleiswijk (Bleiswijkse zoom), Nunspeet (Zandenbos), Apeldoorn ('t Leesten) en Baarn/Hilversum (de Vuursche).


Tijdsduur
2,5 - 3 uur (incl. uitleg en pauze)

 

Inclusief
• begeleiding
• huur van de gps ontvangers
• frisdrank en een koek tijdens de pauze
• (mini)thriller "Sanne" van Ina Enssr
• aandenken voor alle deelnemers

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs 28,50
Periode 2012
Duur 2,5 - 3 uur

Andere Arrangementen van: JaTi-events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt JaTi-events U het volgende arrangement aan: 7 Missions.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt JaTi-events U het volgende arrangement aan: The Usual Suspects.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt JaTi-events U het volgende arrangement aan: The best of geocaching.
Lees verder >