groepsarrangementen.nl > Noord-Brabant > > The best of geocaching

JaTi-events

Adres  August Faliseweg 8
Postcode  6703 AS
Woonplaats  Wageningen
Telefoon  06-12401550
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
JaTi-events organiseert al jaren bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, teamuitjes en heeft daardoor veel ervaring, ook met grote groepen. Onze deelnemers zijn enthousiast over de uitdagende originele programma’s en complimenteren ons met de goede organisatie en begeleiding.

Onze thriller- en schatzoektochten zoals Sanne en The best of geocaching zijn een prachtige combinatie van wandelen, zoeken, puzzelen, samenwerken en lekker in de natuur zijn. Voor stadsliefhebbers hebben we de uitdagende citygames 7Missions en the Usual Suspects.

Ook maken we programma’s op maat. Wij denken graag met u mee om uw ideeën te realiseren en u een onvergetelijke dag te bezorgen.

The best of geocaching

The best of geocaching begint met een korte uitleg waarin we vertellen wat een gps is, hoe je een gps gebruikt, wat geocaching is etc. Na de introductie gaan de deelnemers in teams van ca. 5 personen op zoek naar twee schatten: De voet van de reus en Raadsels in het bos.


De voet van de reus is een multicache. Om de schat te kunnen vinden, moet je eerst een aantal leuke aanwijzingen in het bos zien op te sporen. En dat is niet altijd even eenvoudig.


Raadsels in het bos is een mystery cache. Dat is een cache die ook nog wat vraagt van de hersenen. Deze schat kan alleen gevonden worden na het oplossen van een aantal uitdagende en grappige puzzels. Na de eerste tocht is er een pauze met wat te drinken en een JaTikoek!

 

Locaties
Wageningen (Nol in 't Bosch), Kaatsheuvel (Loonse en Drunense duinen), Bleiswijk (Bleiswijkse zoom), Nunspeet (Zandenbos), Utrecht (Amelisweerd), Apeldoorn ('t Leesten) en Baarn/Hilversum (de Vuursche).

 

Tijdsduur
2,5 - 3 uur

 

Inclusief
- begeleiding
- huur van de gps ontvangers
- schatten
- frisdrank en een koek tijdens de pauze

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs 23,50
Periode 2012
Duur 2,5 - 3 uur

Andere Arrangementen van: JaTi-events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt JaTi-events U het volgende arrangement aan: 7 Missions.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt JaTi-events U het volgende arrangement aan: The Usual Suspects.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt JaTi-events U het volgende arrangement aan: Sanne.
Lees verder >