groepsarrangementen.nl > Noord-Brabant > Bedrijfsuitje > Gent / Brugge / Maastricht by Bike

WeCreate Events

Adres  Eikenboslaan 4
Postcode  6371 XC
Woonplaats  Landgraaf
Telefoon  +31 (0)45-531 28 15
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Wie zijn wij

WeCreate Events is een full service evenementenbureau voor al uw (bedrijfs)uitjes en evenementen in het bourgondische België en Zuid-Limburg. Wij organiseren voor u een actief of ontspannend bedrijfsuitje, originele meeting, spetterende feestavond, ludiek vrijgezellenuitje, activiteiten met teambuilding of iets totaal anders. Hiervoor zijn wij gespecialiseerd in het bourgondische Brugge, Gent, Antwerpen en Zuid-Limburg. Naast een gevarieerd aanbod aan standaardarrangementen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een uniek en exclusief ‘Maatwerk Event’. Graag vertalen wij uw wensen naar een persoonlijke en unieke belevenis.

Waarom WeCreate Events

WeCreate Events streeft ernaar om van ieder evenement (groot of klein) een onvergetelijke belevenis te maken. Een persoonlijke en klantvriendelijke service beschouwen wij dan ook als vanzelfsprekend. Dankzij vaste samenwerkingspartners en goede prijsafspraken, kunnen wij het beste evenement tegen de scherpste prijs voor U organiseren. Onze vier kernwaarden:

Persoonlijk, Passie, Professioneel en Perfectie!

Deze vormen een stevig fundament om van uw belevenis een groot succes te maken!

Gent / Brugge / Maastricht by Bike

Beleef een leuke fietstocht door het gezellige centrum en de omgeving, proef tijdens een typische bierproeverij en sluit af met een heerlijk bourgondisch diner. Kortom, geniet van al het moois dat Brugge, Gent of Maastricht te bieden heeft. (ook mogelijk als weekendarrangement).  

 

Programma Gent:

13.00 - 14.15 Lunch
Geniet van een heerlijke lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Gent.  

 
14.30 - 16.30 Gent by Bike

De ideale kennismaking met Gent op de fiets. U verkent niet alleen de oude binnenstad, maar ook heel wat mooie plekken die daar buiten liggen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Sint Pietersstation en het aangrenzende Miljoenenkwartier, het Citadelpark, het Zuidkwartier en één van de Gentse Begijnhoven. Op twee wielen gaat u op zoek naar de historie van deze prachtige locaties.

 

17.00 - 18.15 Bierproeverij

België staat bekend om zijn typische speciaalbieren. Een bierproeverij is dan ook zeker een must bij een bezoek aan Gent. Voor deze proeverij wordt u verwacht in een gezellige stadsbrouwerij. Terwijl een echte bierkenner u meer verteld over de typische Gentse streekbieren, kunt u onder het genot van heerlijke hapjes genieten van deze godendrank.

 

18.30 - 20.30 Diner 
Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

 

Programma Brugge:

 

12.00 - 13.15 Lunch
Geniet van een heerlijke lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Brugge.   

 

13.30 - 16.00 Brugge by Bike

U wordt mee op sleeptouw genomen door de kronkelende straten van Brugge. Op verschillende unieke locaties vertelt de gids u op een boeiende en entertainende manier de geschiedenis van deze middeleeuwse stad. De fietstocht leidt u onder andere langs de Burg, de Markt, de Stadsschouwburg, de Onze-Lieve-Vrouwekerk en het romantische Minnewater. Natuurlijk wordt er ook tijd genomen voor een Belgisch biertje in een historische kroeg. (U kunt ook kiezen voor een fietstocht naar het historische Damme). 

 

16.15 - 18.00 Brouwerijbezoek en bierproeverij

U brengt een bezoek aan dé bierbrouwerij van Brugge. Een enthousiaste gids begeleidt u langs de unieke wereld van mout en hop. Het hoogtepunt bevindt zich op het dak van de brouwerij, waar u kunt genieten van een verbluffend uitzicht. Uiteraard zal er ook geproefd worden. Onder het genot van bijbehorende hapjes, proeft u verschillende Brugse speciaalbieren. Kortom, de ideale kennismaking met de Brugse Zot.

 

18.15 - 20.15 Diner 

Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

Programma Maastricht:

 

13.00 - 14.30 Lunch
Geniet van een heerlijke uitgebreide lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Maastricht.  

 

14.30 - 16.30 Maastricht by Bike  

Onze enthousiaste begeleiding neemt uw gasten mee voor een gezellige fietstocht door het prachtige Maastricht. U fietst onder andere door de oude straatjes, over de kasseien en onder de eeuwenoude stadspoorten door. Onderweg wordt u vermaakt met leuke verhalen en interessante wetenswaardigheden. Kortom, de ideale kennismaking met Maastricht op twee wielen.

 

16.45 - 18.45 Bierproeverij 

Bij het ‘bourgondisch’ genieten horen uiteraard ook heerlijke speciaalbieren. Een bezoek aan de ambachtelijke Maastrichtse stoombierbrouwerij Bosch is dan ook zeker een aanrader. Alles aan deze bijzondere brouwerij is authentiek. Zowel het mouthuis als het brouwhuis en de brouwerswoning zijn in originele staat behouden en als rijksmuseum beschermd. Vol passie vertelt onze enthousiaste gids u meer over het ambachtelijk brouwproces en de geschiedenis van deze brouwerij. Uiteraard zal er ook geproefd worden. De rondleiding wordt afgesloten met een proeverij van twee heerlijke speciaalbiertjes.


OF

16.45 - 18.45 Wijnproeverij (meerprijs € 10,- p.p.)
Voor deze wijnproeverij wordt u verwacht op een schitterende locatie in hartje Maastricht. Na genoten te hebben van een heerlijk aperitief, wordt u meegenomen voor een rondleiding door de eeuwenoude wijnkelders en de unieke stadswijngaard. Aansluitend worden er een vijftal heerlijke wijnen geproefd. Terwijl de vinoloog u een woordje uitleg geeft, kunt u onder het genot van bijbehorende kaasjes genieten van deze topwijnen. Na afloop kunt u indien gewenst uw favoriete wijn kopen in de prachtige bijbehorende winkel.      

 

19.00 - 21.00 Diner 

Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

 

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie. Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.

 

Prijs Gent: € 87,50 p.p. inclusief BTW

Prijs Brugge: € 105,50 p.p. inclusief BTW
Prijs Maastricht: € 97,50 p.p. inclusief BTW  

 

Prijs o.b.v. 20 personen. Minder personen mogelijk op aanvraag.  

 

Check onze site www.wecreate-events.nl voor al onze arrangementen en maatwerk mogelijkheden.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs toelichting p.p.
Periode Heel het jaar
Duur Compleet verzorgd arrangement

Andere Arrangementen van: WeCreate Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Vind de Mol! .
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Typisch Gent / Typisch Brugge .
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Totaal Brugge / Gent / Maastricht .
Lees verder >