groepsarrangementen.nl > Noord-Brabant > > Proeven van Maastricht / Brugge / Gent

WeCreate Events

Adres  Eikenboslaan 4
Postcode  6371 XC
Woonplaats  Landgraaf
Telefoon  +31 (0)45-531 28 15
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Wie zijn wij

WeCreate Events is een full service evenementenbureau voor al uw (bedrijfs)uitjes en evenementen in het bourgondische België en Zuid-Limburg. Wij organiseren voor u een actief of ontspannend bedrijfsuitje, originele meeting, spetterende feestavond, ludiek vrijgezellenuitje, activiteiten met teambuilding of iets totaal anders. Hiervoor zijn wij gespecialiseerd in het bourgondische Brugge, Gent, Antwerpen en Zuid-Limburg. Naast een gevarieerd aanbod aan standaardarrangementen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een uniek en exclusief ‘Maatwerk Event’. Graag vertalen wij uw wensen naar een persoonlijke en unieke belevenis.

Waarom WeCreate Events

WeCreate Events streeft ernaar om van ieder evenement (groot of klein) een onvergetelijke belevenis te maken. Een persoonlijke en klantvriendelijke service beschouwen wij dan ook als vanzelfsprekend. Dankzij vaste samenwerkingspartners en goede prijsafspraken, kunnen wij het beste evenement tegen de scherpste prijs voor U organiseren. Onze vier kernwaarden:

Persoonlijk, Passie, Professioneel en Perfectie!

Deze vormen een stevig fundament om van uw belevenis een groot succes te maken!

Proeven van Maastricht / Brugge / Gent

Dit arrangement staat in het teken van proeven en genieten. Proef van heerlijke streekspecialiteiten en breng een bezoek aan een eeuwenoude wijnkelder of geniet van een gezellige cavarondvaart.  

 

Programma Maastricht:

 

12.00 - 16.00 Proeven van Maastricht
Wie aan Maastricht denkt, denkt aan bourgondisch genieten. Gedurende dit ‘smakelijke' programma staan heerlijk eten en drinken dan ook centraal. Na genoten te hebben van een kop koffie en een heerlijk stuk Limburgse vlaai, neemt onze enthousiaste begeleiding u mee langs de vele bezienswaardigheden die deze bourgondische stad te bieden heeft. Onderweg zal er op diverse typische en gezellige locaties gestopt worden voor een heerlijk Limburgs streekgerecht. Zo proeft u bijvoorbeeld een Limburgs kruidendrankje met typisch roggebrood, kunt u genieten Maastrichts zuurvlees geserveerd met een heerlijk Brandbiertje en maakt u onder het genot van een scheutje port kennis met het Limburgse Rommedoe kaasje. Kortom, de ideale manier om kennis te maken met het bourgondische Maastricht.

 

16.00 - 18.00 Wijnproeverij
Voor deze wijnproeverij wordt u verwacht op een schitterende locatie in hartje Maastricht. Na genoten te hebben van een heerlijk aperitief, wordt u meegenomen voor een rondleiding door de eeuwenoude wijnkelders en de unieke stadswijngaard. Aansluitend worden er een vijftal heerlijke wijnen geproefd. Terwijl de vinoloog u een woordje uitleg geeft, kunt u onder het genot van bijbehorende kaasjes genieten van deze topwijnen. Na afloop kunt u indien gewenst uw favoriete wijn kopen in de prachtige bijbehorende winkel.     

 

Programma Brugge:

 

10.30 - 13.00 Proeven van Brugge

Gedurende deze ‘heerlijke’ wandeling door het Brugse stadscentrum, maakt u kennis met al het heerlijks dat Brugge te bieden heeft. Onze enthousiaste begeleiding vermaakt u met interessante verhalen en grappige weetjes. Waar komt die liefde van al dat heerlijke eten nu echt vandaan? Tijdens deze culinaire rondreis zult u het antwoord zelf ervaren.

 

13.00 - 14.15 Lunch
Geniet van een heerlijke lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Brugge.

 

14.30 - 16.30 De bierbeleving

U brengt een bezoek aan het Brugse Biermuseum en ontdekt samen met een Ipad mini op een leuke en interactieve manier de meest boeiende facetten van bier. Aansluitend kunt u met een prachtig uitzicht over de Markt genieten van drie speciaalbieren naar keuze.    

 

Programma Gent:

 

11.00 - 13.00 Proeven van Gent

Onze enthousiaste begeleiding neemt u mee langs de trots van het historische en hedendaagse Gent en laat u letterlijk proeven van deze bruisende en culinaire stad. Op verschillende locaties kunt u genieten van typische Gentse lekkernijen zoals heerlijk Gents gebak of de beroemde Tierenteyn mosterd.

 

13.00 - 14.15 Lunch
Geniet van een heerlijke lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Gent.  

 

14.30 - 15.30 Cavarondvaart  

Bij een bezoek aan Gent mag een rondvaart door de historische binnenstad uiteraard niet ontbreken. Onder het genot van een heerlijk glaasje Cava, kunt u genieten van een prachtig uitzicht vanaf het water. 

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie. Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.

 

Prijs Maastricht: € 67,00 p.p. inclusief BTW

Prijs Brugge: € 59,50 p.p. inclusief BTW
Prijs Gent: € 52,50 p.p. inclusief BTW

 

Prijs o.b.v. 20 personen. Minder personen mogelijk op aanvraag.  

 

Check onze site www.wecreate-events.nl voor al onze arrangementen en maatwerk mogelijkheden.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs toelichting p.p.
Periode Heel het jaar
Duur Dag- of Avondarrangement

Andere Arrangementen van: WeCreate Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Gent / Brugge / Maastricht by Bike.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Vind de Mol! .
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Typisch Gent / Typisch Brugge .
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt WeCreate Events U het volgende arrangement aan: Totaal Brugge / Gent / Maastricht .
Lees verder >