groepsarrangementen.nl > Noord-Brabant > Workshops > Teamwork in de keuken

Kookstudio Brabant

Adres  Lindebaan 81
Postcode  4611 LW
Woonplaats  Bergen op Zoom
Telefoon  0643992464
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Teamwork in de keuken

Bent u op zoek naar een culinair uitje? Dan is een kookworkshop een geschikte invulling voor uw uitje! Koken voor elkaar en koken met elkaar. Een gezellig groepsuitje waarbij het draait om teamwork in de keuken. Je leert nieuwe technieken en verrassende gerechten bereiden. Daarbij is samen koken gewoon gezellig en leuke gesprekken ontstaan spontaan.

U krijgt allemaal uw eigen schort voor geknoopt en u gaat in verschillende teams aan de slag om de mise en place te maken. Samenwerken, en genieten in een ongedwongen sfeer. Jullie zullen schitteren in de keuken. Onze professionele kok stuurt bij waar nodig en u wordt wegwijs gemaakt in de kunst van het koken, garneren en presenteren. Nadat u samen de heerlijkste gerechten heeft bereid, gaat u met z'n allen genieten van uw eigen resultaat.

Kookstudiobrabant.nl biedt ca. 35 kooklocaties aan in heel Noord-Brabant.
Geef ons uw wensen door en wij zorgen voor een aanbieding op maat of bekijk meer informatie over de diverse locaties op onze website!

Teamwork in de keuken

De nieuwste trend: De Black Box Workshop


De ultieme "teambuilding" workshop. Een uitdaging voor u en alle andere gasten. Jullie worden verdeeld in teams. Elk team krijgt spannende ingrediënten waarmee ze zelf een gerecht bedenken en bereiden. Omdat er geen menu-uitwerkingen worden bijgeleverd zal het aankomen op creativiteit, eigen initiatief en teamwork. De meest verrassende gerechten zullen ontstaan. Ons keukenteam zorgt voor een goede begeleiding en ziet toe op een smakelijke uitkomst. Zo maakt ieder team een uniek gerecht, dat aan de hele groep gepresenteerd wordt en waar gezamenlijk van genoten wordt in een uitgebreid diner. Onze chef-kok zal de gerechten onder andere beoordelen op uiterlijk en originaliteit. Wie zijn de winnaars van deze kookwedstrijd?

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs op aanvraag
Duur ca. 4 uur