groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Djembe Arrangement

Safari Club restaurant - chillout - het nieuwe werken - surfspot

Adres  Strandafgang Paulus Loot 2
Postcode  2042 AE
Woonplaats  Zandvoort Zuid
Telefoon  023-5712628
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Vrij, ongedwongen en gemakkelijk. Dat is de sfeer waar u bij Safari Club van kunt genieten. Bij Safari Club proberen we een plek te creëren waar ontspanning, sport, feest, eten&drinken, kunst&cultuur en werken bij elkaar komen. Na jullie uitje bieden wij graag een ontspannen plek aan waar voor jullie alles mogelijk is: van een BBQ bij zonsondergang tot een strandfeestje in ons intieme, gezellige strandhutje 't Beachhouse. Wij maken voor jou een concept op maat en hopen jullie te mogen verwelkomen op Safari Club Zandvoort. Come & SEA us!

Djembe Arrangement

Het leuke van een Djembe workshop is dat iedereen het kan. Al vrij snel speelt ook uw team een traditioneel West-Afrikaans Djembe ritme. Tijdens de Djembe workshop wordt het niveau afgestemd op ieder zijn afzonderlijke muzikale talent. Kortom; een Djembe workshop voor teambuilding & fun brengt collega' s bij elkaar op een leuke, muzikale, actieve en informele manier.

 

va 20 pers. // €25 pp.

va 25 pers. // €20 pp.

va 30 pers. // €16,50 pp.

va 35 pers. // €13 pp.

 

Aangezien onze strandtent bestaat uit zowel een groot paviljoen die naast heel veel ruimte ook veel faciliteiten biedt - als ons intieme, gezellige strandhutje ‘t beachhouse, is het bij ons mogelijk om voor iedereen een concept op maat te maken. Samen met jou bedenken we een passend arrangement en wij zorgen voor de uitvoering. Alle teambuildingsactiviteiten kunt u zelf koppelen aan een food en/of drink arrangementen naar keuze. 

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs va €13 p.p.
Periode maart t/m september
Duur 1 uur

Andere Arrangementen van: Safari Club restaurant - chillout - het nieuwe werken - surfspot