groepsarrangementen.nl > Noord-Brabant > Feestlocaties > Smartlappen Meezing Festival

Partycentrum Bolle Jan

Adres  Eikenburg 1
Postcode  5521 HZ
Woonplaats  Eersel
Telefoon  06-255 45 973
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Party Centrum Bolle Jan is een vrij nieuwe locatie, die uitermate geschikt is voor elk feest op maat.
De twee eigenaren (Danny en Armand) zijn geen vreemden op het gebied van organiseren en begeleiden van feesten. Na jarenlang ervaring te hebben in andere zalen centra zijn zei na 6 jaar deze unieke locatie in Eersel weer begonnen.

Party Centrum Bolle Jan is gelegen in de Brabantse Kempen, en ligt in het centrum van het rijk historische dorp Eersel. Eersel ligt weer dicht aan de snelweg A67 / E34 van Eindhoven naar Antwerpen, te midden van een erg natuurrijke omgeving.

Party Centrum Bolle Jan beschikt over een warme gezellige en in oosterse sferen ingerichte zaal op de begane grond, met een capaciteit van 140 zitplaatsen, en 450 staanplaatsen.
Op de eerste verdieping heeft Party Centrum Bolle Jan een zaal met 80 zitplaatsen / 120 staanplaatsen die volledig in het teken staat van Apres skiën zoals u dat kent vanuit de bekende skioorden in Duitsland en Oostenrijk. Tijdens de zomer maanden beschikt Party Centrum Bolle Jan over een gezellig en warm aangekleed terras met 120 zitplaatsen. Gehele dag hebben de gasten de keus om in of uit de zon te zitten, als de zon schijnt natuurlijk.

Party Centrum Bolle Jan is van alle markten thuis, of het nu een verjaardagsfeest, bruiloft, thema feest, vergading en of koffietafel gaat. Bij Party Centrum Bolle Jan bent u aan het juiste adres. Ook werken wij samen met verschillende bedrijven uit de regio, zo kunnen wij samen met onze collega’s mooie in- en out- door evenementen / feesten voor u verzorgen.

Niks is te gek bij Party Centrum Bolle Jan, zelfs vervoer kunnen wij voor u en uw gasten regelen. Heeft u speciale wensen, of heeft u zelf leuke ideeën om van uw feest een succes te maken. Party Centrum Bolle Jan kan ze voor u verwezenlijken.

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek en/ of offerte aan voor uw feest en of evenement. Wij bieden verschillende mogelijkheden; van kortingen bij een bepaald aantal gasten, tot afkoop p.p. voor uw gehele feest, zodat u niet na afloop voor verrassingen komt te staan.

Parkeerplaatsen / busparkeerplaatsen:
Uw gasten kunnen voor de deur uit- en instappen, waarna ze de auto en of de chauffeur zijn touringcar op een ruime parkeerplaats voor de deur GRATIS kan parkeren.

Wij danken u voor uw interesse in ons bedrijf, en hopen u graag binnenkort te ontmoeten voor het boeken van een onvergetelijk feest.

Smartlappen Meezing Festival

Er staan verschillende kramen met allerlei heerlijke lekkernijen voor uw gasten verdeeld door de zaal. U moet dan denken aan bv: Een snack kraam, met puntzakken friet, hamburgers en hotdogs. Maar ook een Saté kraam met overheerlijke mini satés vanuit alle wereld delen. En een kaaskraam met wel 30 verschillende soorten kazen die een brede variatie van smaken hebben.

En dan is het SHOWTIME. De een top muzikant weet alle smartlappen uit zijn keyboard te halen. Het is niet alleen een top muzikant maar ook nog eens de tekstschrijven van Grad en Henk Damen, Frans Bouwer enz...

In dit concept bepaalt het publiek de muziekkeuze: van ingetogen achtergrondmuziek tot opzwepende feestnummers waarbij het gehele publiek uit zijn dak zal gaan!

Niets is te gek, want deze top muzikant is van alle markten thuis. Van gezellige meezingers tot een polonaise door de zaal. U vraagt en hij speelt.

Tevens bied hij zangtalenten uit het publiek de mogelijkheid om zelf in de spotlight te staan. Zij kunnen met deze topmuzikant het podium delen door zelf de microfoon ter hand te nemen.

Een avond om nooit te vergeten. En het leuke van het verhaal is, u hebt u glas nog maar amper leeg of er staat al weer een volle, wij garanderen u dat uw gasten niks te kort komen op het gebied van eten, drinken en entertainment.

Wilt u exclusief dit festival boeken dan is dit mogelijk vanaf 50 personen. Uiteraard kan deze avond dan ook aan uw wensen worden aangepast. Bij een lager aantal personen komt hier een meerprijs bij.
Prijzen voor deze onvergetelijke avond:


Boven de 200 personen prijs op aanvraag.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs 50 - 59 personen € 62,50 p.p.
Periode Gehele jaar mogelijk.
Duur Avondvullend

Andere Arrangementen van: Partycentrum Bolle Jan