groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Kano - BBQ arrangement.

Boerderij 'De Vooruitgang'

Adres  Achtermiddenweg 3
Postcode  2445 AA
Woonplaats  Aarlanderveen
Telefoon  0172 - 571165 of: 06-10541400
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
De Vooruitgang is de naam van het kanoverhuur bedrijf en is als melkveehouderij-bedrijf opgestart 1975.

Toen is het bedrijf opnieuw opgebouwd midden in de drooggemaakte polder aan de westzijde van Aarlanderveen.

Aarlanderveen is een prachtig dorp gelegen tussen Alphen a/d Rijn en Nieuwkoop. Het gebied is rijk aan weidevogels (kieviten, grutto's, tureluurs, enz.) er zijn ook veel bloemrijke slootkanten met o.a. moerasrolklaver, egelboterbloem, water+akkermunt, koekoeksbloem, kale jonker, enz.

U kunt nu per kano komen genieten van de rust en weidsheid van dit bijzondere stukje groene hart midden in Zuid-Holland.

Kano - BBQ arrangement.

Zij leven van en voor het gebied en zorgen ervoor dat natuur en landschap hier rijk en afwisselend blijven. Hoe afwisselend, merk je pas als je er met de kano of wandelend doorheen trekt. Na een dag varen of vissen, samen barbecueën in de buitenlucht en bij slecht weer kan er gebruik worden gemaakt van de binnenruimte. 1 km ten oosten van Aarlanderveen liggen de Nieuwkoopse Plassen, één van de tien mooiste natuurgebieden van Nederland, die ontstaan zijn door vervening en bestaan voor de helft uit open water en voor de helft uit rietmoeras.

 

Er zijn twee grote plassen, de noord en de zuideinderplas en een aantal kleinere plassen. Bereikbaar met onze kano voor oneindig genot van dit zo uniek natuurgebied! Kom en geniet van een uniek polderlandschap en rond het af met een goede maaltijd!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Voor groepen vanaf 10 personen 30 EURO P/P (kanohuur inbegrepen incl. koffie , bier, wijn en fris ) Tot maximaal 50-60 personen.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Boerderij 'De Vooruitgang'