groepsarrangementen.nl > Limburg > Bedrijfsuitje > Dinnershow arrangement.

Hotel Asteria Venray

Adres  Maasheseweg 80a
Postcode  5804 AD
Woonplaats  Venray
Telefoon  0478-511466
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Wij nodigen U van harte uit voor een bezoek aan hotel Asteria in Venray. Maar eigenlijk niet zomaar. Om precies te zijn willen we U uitnodigen om eens gezellig te genieten. Op ons zonovergoten terras bijvoorbeeld: lekker genieten van een stuk Limburgse vlaai of een koele dronk. Alles van je afzetten in de gezellige bar die helemaal in Engelse pubstijl is ingericht. Compleet met poolbiljart en darts-spel. Of in de gezellige lounge, waar U bij een kopje koffie of een heerlijk drankje kunt ontspannen bij de gezellige bedrijvigheid in Asteria. En wat we bijna zouden vergeten: genieten van de heerlijke dis van onze chef-kok in ons gezellige restaurant.

Maar alleen een goed hotel met comfortabele kamers geeft nog steeds geen garantie voor het perfecte verblijf. De omgeving rond Asteria maakt het plaatje compleet: er zijn talloze mogelijkheden om Uw vrije tijd leuk te besteden. Of U nou een museum wilt bezoeken, gezellig winkelen, een avondje theater of iets anders ... de mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Bij onze hotelreceptie staat een infozuil met meer dan 50 tips voor een leuke dagbesteding!

Tenslotte willen wij nog vertellen dat wij jaarlijks vele gasten terugzien, die op de fiets komen genieten van de prachtige omgeving. Die zullen dit jaar verbaasd zijn van de nieuwste aanwinst van het land van Peel en Maas: het 'fietsknooppunt-netwerk', een web van meer dan 600 km. fietspaden, die naadloos op elkaar aansluiten. U bepaalt zelf waarheen en hoeveel kilometers U fietst over rustige en vaak autovrije routes.
Kortom ....

KOM EN GENIET...
want een verblijf in Hotel Asteria is een kwestie van jezelf even verwennen.

Dinnershow arrangement.

Dat betekent het begin van een ontspannen avond, gevuld met culinaire en muzikale hoogte-punten."Theater op bezoek" brengt een afwisselend programma van zang en dans en tussendoor zorgen zij ervoor dat het U aan tafel aan niets ontbreekt....

 

Het ene moment luistert U naar een fantastisch musicalnummer, het volgend moment luistert U naar een Afrikaanse dans en weer een moment later krijgt U uw hoofdgerecht geserveerd door diezelfde Afrikaanse danser. De optredens zijn verdeeld in theaterblokken van 15 minuten. Tussendoor geniet U van de culinaire kunsten van de Asteria-keukenbrigade.

 

Als de tafelbel rinkelt weet U: daar komt weer een kwartiertje muzikaal genieten. En terwijl de artiesten uw diner serveren luistert U naar de rustgevende pianoklanken van Lex Steverink, die ook deel uit-maakt van "Theater op bezoek".

 

Ons 3 Daags arrangement is als volgt opsteld:

 

* 2 overnachtingen in een luxe kamer

* 1 uitgebreid ontbijtbuffet

* 1 verrukkelijke brunch

* 1 viergangen verrassingsdiner

* 1 culinaire en muzikale dinnershow

 

Ons 2 Daags arrangement is als volgt opsteld:

 

* 1 overnachting in een luxe kamer

* 1 uitgebreid ontbijtbuffet

* 1 culinaire en muzikale dinnershow.

 

Indien u via onze website uw e-mailadres aan ons doorgeeft, ontvangt u van ons een kortingsbon ter waarde van € 10,= !

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. € 59,50 p.p. dinnershow
Prijs toelichting inclusief eten/drinken
Periode Speciale data in het jaar
Duur Dag en meerdaags