groepsarrangementen.nl > Utrecht > Pretparken > Ontwaken met de dieren

DierenPark Amersfoort

Adres  Barchman Wuytierslaan 224
Postcode  3800 BB
Woonplaats  Amersfoort
Telefoon  (033) 422 71 00
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Plannen om een dagje uit te gaan?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het organiseren van zo’n gezellig dagje uit nog best ingewikkeld is. Iedereen wil zich vermaken en het liefst ook nog tot rust kunnen komen. Misschien kunnen wij u een handje helpen?

DierenPark Amersfoort denkt graag met u mee om een gezellig en avontuurlijk dagje weg voor ieder budget te organiseren. Het gezelschap kan bij ons spelen, ontdekken, lunchen, bijkletsen, ontspannen en dineren tussen de dieren. Vergroot het plezier met een rondleiding of speurtocht door het park! Het is ook mogelijk om verrijkingsmaterialen te maken voor de dieren en deze samen met een dierverzorger naar de betreffende dieren te brengen. Om de dag precies aan te passen aan uw wensen, bedenken wij graag samen met u een programma op maat.
Arrangementen

De arrangementen gelden voor groepen vanaf 10 volwassenen tot maximaal 45 personen. In restaurant De Boerderij wordt een tafel voor u gereserveerd. Arrangementen kunt u snel en gemakkelijk reserveren bij de afdeling Feesten en Vergaderen, via telefoonnummer 033-4227162.

Ontwaken met de dieren

Ontwaken met de dieren

 

Het betekent vroeg uit de veren. Om 08:00 uur opent het park haar poorten. Ga mee naar het rijk van de beren, otters, zebra's en leeuwen, waar lekkere ontbijthapjes en drankjes zijn. Dit is een uitstekend begin van de dag en tevens een prima basis voor een vervolgprogramma voor de rest van de dag. Het programma duurt anderhalf uur.

 

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vriendelijk
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel