groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > Vergaderlocatie > Vergaderarrangementen.

Resort Citta Romana

Adres  Parkweg 1
Postcode  3221 LV
Woonplaats  Hellevoetsluis
Telefoon  0181-334444
Fax  0181-334433
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
In het natuurrijke gebied van Voorne vindt u Resort Città Romana. Een park met 263 luxe villa's die geschikt zijn van 4 tot 6 personen per villa.

Groepen worden hartelijk welkom geheten. Zowel met zakelijke als toeristische groepen is er voldoende ervaring om er een geslaagd verblijf van te maken!

Op 5 minuten loopafstand van het Haringvlietstrand vindt u Resort Città Romana in Hellevoetsluis. Het luxe Resort bevindt zich op het schitterende Zuid-Hollandse eiland Voorne Putten en beschikt over 263 ruime villa's.

De villa's zijn volledig ingericht, o.a. een keuken met afwasmachine, magnetron en oven. Tevens beschikken alle villa's over gratis internet, een wasmachine, droger en buiten een ruime tuin met veel privacy.

Verder bevindt zich op het park een centrumvoorziening met receptie, overdekt zwembad met sauna, minimarkt, sfeervol restaurant met Grand Café en een Engelse Pub waar u kunt poolbiljarten, een voetbalwedstrijd via satelliet TV volgen, darten of natuurlijk gewoon iets drinken.

Op het Haringvliet is het mogelijk een zeilboot te huren en heerlijk een dag te zeilen. Naast de prachtige natuurrijke omgeving bent u in ± 30 minuten in de wereldhavenstad Rotterdam. Bezoek daar de Euromast, Diergaarde Blijdorp of de Spido. Dit geldt ook voor het waterrijke Zeeland met bijvoorbeeld Neeltje Jans. Voldoende te beleven dus.

Vergaderarrangementen.

* 2 uurs vergaderarrangement; - gebruik van de zaal met daglicht en airconditioning - onbeperkt koffie, thee en ijswater - gebruik van beamer, overheadprojector en flipover met stiften -gratis wireless internet- notitieblok, pennen en mintjes. Wenst u inclusief ontbijt €20,00p.p.           * 4-uurs vergaderarrangement; - één dagdeel gebruik van de zaal met daglicht en airconditioning - onbeperkt koffie, thee en ijswater - gebruik van beamer, overheadprojector en flipover met stiften -gratis wireless internet- notitieblok, pennen en mintjes Prijs: Vanaf € 19,50 p.p. * 8- uurs vergaderarrangement - twee dagdelen gebruik van de zaal met daglicht en airconditioning - onbeperkt koffie, thee en ijswater - plakje cake bij de koffie / thee - gebruik van beamer, overheadprojector en flipover met stiften - uitgebreid lunchbuffet met kopje soep en warm gerecht - notitieblok, pennen en mintjes Prijs: Vanaf € 29,50 p.p. * 24- uurs vergaderarrangement - drie dagdelen gebruik van de zaal met daglicht én airconditioning - onbeperkt koffie, thee en ijswater - plakje cake bij de koffie / thee - gebruik van beamer, overheadprojector en flipover met stiften - uitgebreid lunchbuffet met kopje soep en warm gerecht - een 3 gangen diner, keuze Chef Kok - uitgebreid ontbijtbuffet de volgende ochtend - notitieblok, pennen en mintjes Deze arrangementen zijn exclusief de overnachting. De prijs van de overnachting is afhankelijk van de periode en het type villa. Bij een bezetting van drie personen in een villa, is het mogelijk vanaf € 41,-- per persoon in een villa te verblijven (inclusief opgemaakte bedden, handdoekenpakket, toeristenbelasting, eindschoonmaak) Bijzonderheden: Optionele zaken zoals teambuilding, audiovisuele middelen of extra snacks zijn bij te reserveren.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vanaf € 12,50 p.p.
Prijs toelichting bij minimaal 10 personen
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur variabel

Andere Arrangementen van: Resort Citta Romana

Op de website www.dagjeweginregio.nl biedt Resort Citta Romana U het volgende arrangement aan: Lekker eten op Citta Romana.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Resort Citta Romana U het volgende arrangement aan: High Tea op Citta Romana.
Lees verder >