groepsarrangementen.nl > Zeeland > > High Tea op Citta Romana

Resort Citta Romana

Adres  Parkweg 1
Postcode  3221 LV
Woonplaats  Hellevoetsluis
Telefoon  0181-334444
Fax  0181-334433
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
In het natuurrijke gebied van Voorne vindt u Resort Città Romana. Een park met 263 luxe villa's die geschikt zijn van 4 tot 6 personen per villa.

Groepen worden hartelijk welkom geheten. Zowel met zakelijke als toeristische groepen is er voldoende ervaring om er een geslaagd verblijf van te maken!

Op 5 minuten loopafstand van het Haringvlietstrand vindt u Resort Città Romana in Hellevoetsluis. Het luxe Resort bevindt zich op het schitterende Zuid-Hollandse eiland Voorne Putten en beschikt over 263 ruime villa's.

De villa's zijn volledig ingericht, o.a. een keuken met afwasmachine, magnetron en oven. Tevens beschikken alle villa's over gratis internet, een wasmachine, droger en buiten een ruime tuin met veel privacy.

Verder bevindt zich op het park een centrumvoorziening met receptie, overdekt zwembad met sauna, minimarkt, sfeervol restaurant met Grand Café en een Engelse Pub waar u kunt poolbiljarten, een voetbalwedstrijd via satelliet TV volgen, darten of natuurlijk gewoon iets drinken.

Op het Haringvliet is het mogelijk een zeilboot te huren en heerlijk een dag te zeilen. Naast de prachtige natuurrijke omgeving bent u in ± 30 minuten in de wereldhavenstad Rotterdam. Bezoek daar de Euromast, Diergaarde Blijdorp of de Spido. Dit geldt ook voor het waterrijke Zeeland met bijvoorbeeld Neeltje Jans. Voldoende te beleven dus.

High Tea op Citta Romana

Gedurende de zomermaanden neemt u natuurlijk plaats op ons zonnige terras met uitzicht op het water en de prachtige ligging van de villa's. Een verfrissend drankje, een uitgebreid diner,lunch of een lekkere ijscoupe serveren wij u met plezier.

Gezellig met een gezelschap bijkletsen onder het genot van een kopje koffie of thee doet u tijdens onze High Tea!

Naast diverse soorten thee en eventueel koffie, maakt u gebruik van allerlei lekkers, zowel hartig als zoet. U maakt gebruik van o.a: kleine busbroodjes, brownies, verschillende bagels, diverse scones, mini croissants, mini noten-koffiebroodjes, sandwiches met zalm, eiersalade en Ganda ham en diverse soorten gebak en bonbons. Te veel om op te noemen.

Komt u het zelf ervaren! Kosten € 17,50 pp, kinderen 8,00 p.p. en een speciaal kinderbuffet met pannenkoekjes, minifrites, kleine kipnuggets en verassende zoetigheden.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vanaf € 17,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur variabel

Andere Arrangementen van: Resort Citta Romana

Op de website www.dagjeweginregio.nl biedt Resort Citta Romana U het volgende arrangement aan: Lekker eten op Citta Romana.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Resort Citta Romana U het volgende arrangement aan: Vergaderarrangementen..
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Resort Citta Romana U het volgende arrangement aan: High Tea op Citta Romana.
Lees verder >