Diergaarde Blijdorp

Adres  Blijdorplaan 8
Postcode  3041JG
Woonplaats  Rotterdam
Telefoon  010-4431415
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Heeft u ooit geluncht met uitzicht op een Maleise Tijgerkreek? Of in een Afrikaanse Lodge? Heeft u tijdens een vergadering wel eens oog in oog gestaan met een zwartpunthaai? Of gedineerd terwijl de schildpadden letterlijk langs uw tafel zwemmen?

Blijdorp Happenings biedt negen sfeervolle ruimtes midden in het dierenrijk van Diergaarde Blijdorp. Vrijwel alles kan in de Diergaarde, dankzij het servicegerichte en creatieve team dat voor u klaarstaat.

En onze koks? Die zullen met hun culinaire hoogstandjes evenveel indruk op u maken als ons decor, dat u nergens anders in Nederland ziet. Wij maken méér van uw feest of congres.


Blijdorp by Night

Enkele avond arrangementen die de Diergaarde biedt:

 

Blijdorp by Night

 

Een uitgebreid programma met een smaakvol buffetdiner en een rondleiding door een nachtelijke dierentuin. Een uitstekende avond uit met vrienden, familie of collega's. Blijdorp by Night is voor groepen van 50 tot 200 personen. Kleinere gezelschappen kunnen zich inschrijven voor de inschrijfavond Blijdorp by Night.

 

Blijdorp by Night LUXE

 

Een uitgebreid programma met amuses, een exquise buffetdiner en een rondleiding door de nachtelijke dierentuin. Zeer geschikt om uw zakelijke relaties eens 'anders dan anders' te fêteren. Oceanium by Night. Een exclusief programma met amuses, rondleiding en een exquise diner in onze waterwereld.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs op aanvraag
Prijs toelichting Afhankelijk van arrangement
Periode gehele jaar mogelijk
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Diergaarde Blijdorp

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Diergaarde Blijdorp U het volgende arrangement aan: Wakkere Vogels Ontbijt.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Diergaarde Blijdorp U het volgende arrangement aan: Zakelijke combinatie Blijdorp.
Lees verder >