groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Zakelijke combinatie Blijdorp

Diergaarde Blijdorp

Adres  Blijdorplaan 8
Postcode  3041JG
Woonplaats  Rotterdam
Telefoon  010-4431415
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Heeft u ooit geluncht met uitzicht op een Maleise Tijgerkreek? Of in een Afrikaanse Lodge? Heeft u tijdens een vergadering wel eens oog in oog gestaan met een zwartpunthaai? Of gedineerd terwijl de schildpadden letterlijk langs uw tafel zwemmen?

Blijdorp Happenings biedt negen sfeervolle ruimtes midden in het dierenrijk van Diergaarde Blijdorp. Vrijwel alles kan in de Diergaarde, dankzij het servicegerichte en creatieve team dat voor u klaarstaat.

En onze koks? Die zullen met hun culinaire hoogstandjes evenveel indruk op u maken als ons decor, dat u nergens anders in Nederland ziet. Wij maken méér van uw feest of congres.


Zakelijke combinatie Blijdorp

Voor dit proces zijn een groot aantal factoren van belang zoals de wijze waarop en de setting waarin de boodschap wordt uitgedragen. En dat zijn juist de factoren die u gerust in de handen kunt leggen van Blijdorp Happenings. Door een ijzersterke combinatie van unieke locaties en een perfect passende service organiseert en verzorgt Blijdorp Happenings uw congres, aandeelhouders-vergadering of productpresentatie tot in perfectie.

 

Daarbij kunt u uiteraard gebruik maken van de meerwaarde van een dierentuin als locatie maar ook van de waarden die Diergaarde Blijdorp als natuurbeschermings-organisatie uitdraagt. Vandaar onze slogan "wij maken meer van uw feest of congres ".

 

De Haaienzaal en de aangrenzend EAUditorium en Caraïbisch Café zijn met een capaciteit van 30 tot 250 personen niet bij alleen bij uitstek geschikt voor het uitdragen van uw boodschap maar ook als middelpunt van een onvergetelijke belevenis in de dierentuin.

 

Daarnaast zijn bijvoorbeeld ook de Lotus Serre (Aziatisch theehuis) en de Oewanja Lodge (Afrikaans landhuis) door hun sfeervolle thematisering uitermate geschikt voor diverse zakelijke bijeenkomsten.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs op aanvraag
Prijs toelichting en afhankelijk van uw wensen
Periode gehele jaar mogelijk
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Diergaarde Blijdorp

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Diergaarde Blijdorp U het volgende arrangement aan: Wakkere Vogels Ontbijt.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Diergaarde Blijdorp U het volgende arrangement aan: Blijdorp by Night.
Lees verder >