groepsarrangementen.nl > Overijssel > > High rope parcours & GPS speurtocht

Events in Twente

Adres  Postbus 832
Postcode  7550 AV
Woonplaats  Hengelo
Telefoon  074-2502888
Fax  074-2500696
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Bent u op zoek naar de perfecte invulling voor uw (bedrijfs)uitje, personeelsfeest, afdelingsuitstapje, teamtraining of een uniek vergaderprogramma? Heeft u daarnaast geen tijd én geld om uren te zoeken naar geschikte programmaonderdelen? Om vervolgens weken te wachten op een voorstel dat nog niet aan uw wensen voldoet? En wilt u de dag zelf ook beleven, zonder constant bezig te zijn met de organisatie ervan?

Events in Twente heeft de oplossing! Wij nemen u graag al het werk uit handen. Op deze website vindt u onder de verschillende categorieën unieke arrangementen. In één oogopslag ziet u de inhoud van het programma met daarnaast de kosten en het minimaal aantal deelnemers.

Door haar grote netwerk is Events in Twente in staat geweest programma's samen te stellen, die u nergens anders vindt. Tevens zijn wij uw enige aanspreekpunt. Wij organiseren voor u en zorgen op de dag zelf voor professionele en enthousiaste begeleiding.

U kunt het dus zo gek niet bedenken of Events in Twente regelt het!

De mooiste avonturen met het hele bedrijf!

High rope parcours & GPS speurtocht

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met daarbij een heerlijk plakje echte Twentse krentenwegge.

 

Vervolgens gaat u uw grenzen verleggen onder leiding van onze ervaren instructeur. U gaat het high rope parcours op! Op een hoogte van 4 meter hangen tussen de bomen evenwichtsbalken,  tweepuntsbruggen, slingerlianen, indianenbruggen, tokkels en klauternetten. Gezekerd met een life line doorloopt u dit spectaculaire parcours. Bij het laatste onderdeel springt u vanaf een plateau naar een twee meter verder hangende rekstok, een bijzondere ervaring! Het parcours is geschikt voor iedereen vanaf 1,40 meter of langer. Bent u er klaar voor om uw grenzen te verleggen?

 

Nadat u uw grenzen heeft verlegd kunt u onder het genot van een drankje uw ervaringen delen met uw collega's, familie of vrienden. Na deze uitwisseling is het tijd voor de volgende activiteit. U gaat deelnemen aan een GPS speurtocht. De groep wordt in kleinere groepen verdeeld, waarbij iedere groep een rugzak ontvangt. In de rugzak zit een GPS-ontvanger. Tijdens de route gaat u verschillende doe- en denkopdrachten verrichten. Lukt het u om als winnend team te eindigen? Na de speurtocht staat er bij het eindpunt een heerlijk buffet voor u klaar.

 

In dit arrangement is gekozen voor een tapas buffet, bestaande uit verschillende soorten vlees, vis, diverse salades, groenten en diverse sauzen, botertjes, bruchetta's en stokbroodjes.

 

Naast onze arrangementen is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen, want alle activiteiten kunt u loskoppelen en naar eigen wens weer combineren.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. €75,- p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Events in Twente

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Rondleiding & Schermen.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Kookworkshop.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Solex & Klootschieten.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Bike Boarden.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Verrassend vergaderen.
Lees verder >