Events in Twente

Adres  Postbus 832
Postcode  7550 AV
Woonplaats  Hengelo
Telefoon  074-2502888
Fax  074-2500696
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Bent u op zoek naar de perfecte invulling voor uw (bedrijfs)uitje, personeelsfeest, afdelingsuitstapje, teamtraining of een uniek vergaderprogramma? Heeft u daarnaast geen tijd én geld om uren te zoeken naar geschikte programmaonderdelen? Om vervolgens weken te wachten op een voorstel dat nog niet aan uw wensen voldoet? En wilt u de dag zelf ook beleven, zonder constant bezig te zijn met de organisatie ervan?

Events in Twente heeft de oplossing! Wij nemen u graag al het werk uit handen. Op deze website vindt u onder de verschillende categorieën unieke arrangementen. In één oogopslag ziet u de inhoud van het programma met daarnaast de kosten en het minimaal aantal deelnemers.

Door haar grote netwerk is Events in Twente in staat geweest programma's samen te stellen, die u nergens anders vindt. Tevens zijn wij uw enige aanspreekpunt. Wij organiseren voor u en zorgen op de dag zelf voor professionele en enthousiaste begeleiding.

U kunt het dus zo gek niet bedenken of Events in Twente regelt het!

De mooiste avonturen met het hele bedrijf!

Rondleiding & Schermen

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met daarbij een heerlijk plakje echte Twentse krentenwegge.

 

U wordt ontvangen op het landgoed van kasteel Bentheim, gevestigd in het Duitse kuurstadje Bad Bentheim. Onder leiding van onze gids krijgt u een rondleiding in deze 12e eeuw daterende kasteel, welke overigens tot aan vandaag in privé bezit is. Tijdens de rondleiding bezichtigt u onder andere het slotmuseum, de Katharinenkirche en meerdere pronkzalen in het paleisgedeelte (de Kronenburg).

 

Op de binnenplaats van het kasteel kunt u de beroemde "Herrgot von Bentheim" bewonderen, een van de oudste beeldhouwwerken van Noord-Duitsland uit de 11e eeuw. Na deze culturele en historische rondleiding is het tijd voor avontuur! Op de binnenplaats staat onze scherminstructeur op u te wachten. Schermen is een snelle, sierlijke en tactische sport, waarbij kracht niet voorop staat. Tijdens de schermclinic leert u de basis van het schermen; hoe vaak mag u aanvallen, hoe verdedigt u uzelf en hoe past u dit toe in een duel? Dit alles met als doel om uiteindelijk te duelleren. De onbekendheid met de activiteit zorgt voor verrassende effecten. Eén voor allen, allen voor één!

 

Na de schermclinic gaat u gezamenlijk genieten van een echt ridderbuffet bij het Fürstenhof. Het Fürstenhof ligt aan de voet van het kasteel, zodat u er gezamenlijk naar toe kunt lopen.

 

Naast onze rrangementen is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen, want alle activiteiten kunt u loskoppelen en naar eigen wens weer combineren.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. €66,- p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Events in Twente

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Kookworkshop.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Solex & Klootschieten.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Bike Boarden.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Verrassend vergaderen.
Lees verder >