groepsarrangementen.nl > Overijssel > > GPS puzzeltocht & Rhythm on trash

Events in Twente

Adres  Postbus 832
Postcode  7550 AV
Woonplaats  Hengelo
Telefoon  074-2502888
Fax  074-2500696
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Bent u op zoek naar de perfecte invulling voor uw (bedrijfs)uitje, personeelsfeest, afdelingsuitstapje, teamtraining of een uniek vergaderprogramma? Heeft u daarnaast geen tijd én geld om uren te zoeken naar geschikte programmaonderdelen? Om vervolgens weken te wachten op een voorstel dat nog niet aan uw wensen voldoet? En wilt u de dag zelf ook beleven, zonder constant bezig te zijn met de organisatie ervan?

Events in Twente heeft de oplossing! Wij nemen u graag al het werk uit handen. Op deze website vindt u onder de verschillende categorieën unieke arrangementen. In één oogopslag ziet u de inhoud van het programma met daarnaast de kosten en het minimaal aantal deelnemers.

Door haar grote netwerk is Events in Twente in staat geweest programma's samen te stellen, die u nergens anders vindt. Tevens zijn wij uw enige aanspreekpunt. Wij organiseren voor u en zorgen op de dag zelf voor professionele en enthousiaste begeleiding.

U kunt het dus zo gek niet bedenken of Events in Twente regelt het!

De mooiste avonturen met het hele bedrijf!

GPS puzzeltocht & Rhythm on trash

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met daarbij een heerlijke plak echt Twentse krentenwegge.

 

Via de coördinaten die u worden gegeven geeft een GPS-systeem u de mogelijkheid om overal te navigeren. Een ervaren instructeur geeft u voor vertrek een korte uitleg over hoe het GPS-systeem werkt. Wat zijn waypoints en hoe kunt u uw eigen GPS instellen? Vervolgens wordt u in groepen verdeeld waarbij iedere groep een GPS-systeem en een vragenlijst ontvangt. Ontdek uw route door de vragen juist te beantwoorden. Voor ieder goed antwoord ontvangt u een nieuw coördinaat, waardoor u uw route kan vervolgen. Welk team komt het snelst over de eindstreep? Bent u daadwerkelijk de winnaar of zit er nog een addertje onder het gras? Beleef het met deze unieke GPS tocht!

 

Na de avontuurlijke tocht gaan we gezamenlijk op zoek naar het antwoord op de vraag; wie van u heeft het meeste gevoel voor ritme? Het antwoord op deze vraag zal u weten na afloop van de indrukwekkende en unieke Rhythm on trash workshop. Rhythm on trash is een vernieuwde vorm van ritme maken. Het motto van de workshop Rhythm on trash is: "Overal zit ritme in, zelfs in afvalmateriaal"! Daarnaast is het een moderne vorm van percussie en verrassende ritmes op diverse objecten, attributen en afvalmateriaal. Onder leiding van een ervaren begeleider wordt u geleerd om de mooiste ensembles te maken. De ensembles worden gecreëerd op afvalcontainers, olievaten, emmers, deksels en nog veel meer. Samen ontstaat er al snel een swingend ritme en beleeft u vooral veel plezier. Gaat u de uitdaging aan?

 

In dit arrangement is gekozen voor een standaard warm en koud buffet, bestaande uit verschillende soorten vlees, diverse groenten en aardappelproducten, diverse salades en sauzen en stokbrood met kruidenboter.

 

Naast onze arrangementen is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen, want alle activiteiten kunt u loskoppelen en naar eigen wens weer combineren.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. € 75,- p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Events in Twente

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Rondleiding & Schermen.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Kookworkshop.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Solex & Klootschieten.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Bike Boarden.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Verrassend vergaderen.
Lees verder >