Events in Twente

Adres  Postbus 832
Postcode  7550 AV
Woonplaats  Hengelo
Telefoon  074-2502888
Fax  074-2500696
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Bent u op zoek naar de perfecte invulling voor uw (bedrijfs)uitje, personeelsfeest, afdelingsuitstapje, teamtraining of een uniek vergaderprogramma? Heeft u daarnaast geen tijd én geld om uren te zoeken naar geschikte programmaonderdelen? Om vervolgens weken te wachten op een voorstel dat nog niet aan uw wensen voldoet? En wilt u de dag zelf ook beleven, zonder constant bezig te zijn met de organisatie ervan?

Events in Twente heeft de oplossing! Wij nemen u graag al het werk uit handen. Op deze website vindt u onder de verschillende categorieën unieke arrangementen. In één oogopslag ziet u de inhoud van het programma met daarnaast de kosten en het minimaal aantal deelnemers.

Door haar grote netwerk is Events in Twente in staat geweest programma's samen te stellen, die u nergens anders vindt. Tevens zijn wij uw enige aanspreekpunt. Wij organiseren voor u en zorgen op de dag zelf voor professionele en enthousiaste begeleiding.

U kunt het dus zo gek niet bedenken of Events in Twente regelt het!

De mooiste avonturen met het hele bedrijf!

Solex & Klootschieten

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met daarbij een heerlijk plakje echte Twentse krentenwegge.

 

Een solex is een bromfiets met een klein motorblokje dat via een wrijvingswieltje het voorwiel aandrijft. Onder leiding van een ervaren instructeur krijgt u een korte uitleg over hoe de solex werkt. Aan de hand van onze routebeschrijving kunt u heerlijk genieten van het mooie Twentse landschap met een vaartje van 30 km per uur.

 

Onderweg staat er een heerlijke picknick voor u klaar. Deze zal bestaan uit luxe belegde broodjes, krentenwegge en jus d'orange. Gedurende de picknick kunt u genieten van de lekkernijen en van het Twentse landschap. Nadat de magen zijn gevuld vervolgd u de route.

 

Tijdens de tweede stop gaat u klootschieten. Klootschieten wordt veel als sport beoefend in het oosten van het land. U wordt verdeeld in groepen. Per groep ontvangt u een kloot waarmee u om de beurt gaat werpen. Vervolgens gaat u onder begeleiding een route afleggen. Het principe geldt; de groep die de kortste (totaal) afstand heeft gegooid, werpt als eerste in de volgende ronde. De volgende worp wordt gegooid vanaf het punt waar de voorlaatste worp is geëindigd. Kortom: het klootschieten omvat behendigheid, spierkracht (snelheid) en wie in die combinatie het verst kan gooien. Na dit actieve avontuur, vervolgt u de route naar de startlocatie.

 

Naast de vermelde uitjes is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen, want alle activiteiten kunt u loskoppelen en naar eigen wens weer combineren.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. € 63,- p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Events in Twente

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Rondleiding & Schermen.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Kookworkshop.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Bike Boarden.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Verrassend vergaderen.
Lees verder >